INICI > Agenda

anterior

Postgrau ALTES CAPACITATS INTEL·LECTUALS 2019-2020
COPEC ENTITAT COL·LABORADORA

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > agenda > Postgrau ALTES CAPACITATS INTEL·LECTUALS 2019-2020 COPEC ENTITAT COL·LABORADORA

Descripció:

La Universitat de Barcelona ha posat en marxa el Postgrau d’Altes Capacitats Intel·lectuals, del que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya n’és entitat col·laboradora.

Compta amb un equip docent amb expertesa en Altes Capacitats, codirigit per Núria Rajadell, membre de la Comissió de Deontologia del COPEC.

El Grup de Recerca d’Altes Capacitats i Atenció a la Diversitat del COPEC (GRAC), hi té un paper destacat en aquest Postgrau sobre Altes Capacitats: Mònica Fernández, psicopedagoga i coordinadora del GRAC i les pedagogues Conxi Reig i Milagros Valera, membres del GRAC formen part de l’equip docent.

El POSTGRAU SOBRE ALTES CAPACITATS INTEL·LECTUALS: DETECCIÓ, INTERVENCIÓ I RECERCA, té com a finalitat ajudar a comprendre les persones amb altes capacitats intel·lectuals, des de diferents mirades professionals, proporcionant els coneixements més idonis per a la seva detecció i diverses propostes específiques per a la intervenció tant dins com fora del centre educatiu.

Està adreçat a:

● Titulats universitaris o en el darrer any de grau
● Titulats procedents de cicles formatius de grau superior
● Persones interessades en ampliar els seus coneixements

Dia/Dies: De febrer a setembre de 2020

Horari: Dimecres i Dijous , de 17.30 a 21.30h

Lloc: Universitat de Barcelona. Campus Mundet. Passeig de la Vall d’Hebron 171.

Organitza: Facultat d´Educació. Universitat de Barcelona

Més informació: Informació Postgrau

Correu electrònic: postgraus.educacio@ub.edu

Telèfon: 934034456

Document relacionat: Díptic Postgrado

comparteix: