Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

Butlletí del COPEC - Número 43 - 4/5/2018

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

Butlletí del COPEC - Número 43     4/5/2018

III Congrés de Serveis Socials Bàsics 17 I 18/10/2018


Agendem la data del IIICSSB que es farà la Farga Congress amb el lema “ACOMPANYAMENT PROFESSIONAL, TRANSFORMACIÓ COL·LECTIVA". Fem una crida als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, per a participar de la reflexió i anàlisi dels eixos del Congrés ja sigui presentant COMUNICACIONS o ASSISTINT-HI.

(llegir més ...)

GRUP RECERCA PEDAGOGIA SOCIAL
REUNIÓ 9/05/2018 - 18H

Irene Casas pren el relleu de mans de Pilar Morral, en la coordinació del GRPS. Per abordar els nous reptes del GRPS, animem als col·legiats/des i estudiants afiliats/des amb inquietuds en aquest àmbit professional a venir a la trobada del 9 de maig a les 18 h. a la SEU del COPEC a Barcelona.

(llegir més ...)

BIZBARCELONA 2018 - ENTRADA LLIURE I NETWORKING 30 i 31 DE MAIG

El Col·legi de Pedagogs, a través de la Intercol·legial, participa de nou a BIZBARCELONA i al NETWORKING els dies 30 i 31 de maig d'enguany. Saló dedicat a l'emprenedoria, a l'intercanvi i a les relacions entre professionals i organitzacions. No dubteu en participar-hi!

(llegir més ...)

TARRAGONA RÀDIO - M. Concepció Torres, Secretària en funcions

"Al col·legi vam apostar primer per tot el treball de contes a través de les emocions i aquesta vegada li hem proposat a la Marta Fabregat, que és pedagoga, professora i ara també escriptora, perquè treballa molt amb aquesta part emocional dels infants a través dels dibuixos."

(llegir més ...)

MATINAL PEDAGÒGICA A COPEC-TARRAGONA EN EL MES DE LA SALUT

Dissabte es van donar cita una trentena de professionals de la pedagogia i de l'educació per saber com interpretar la salut emocional de l'infants, mitjançant els seus dibuixos. Sessió de la ma de la pedagoga Marta Fabregat compartint una investigació a partir de l'estudi i l'observació.

(llegir més ...)

PARLEM DE PEDAGOGIA. Aina Flores, col. 1528

"Comprendre emocions de l’alumnat de PFI; ensenyar que el món no és enemic; gestionar la presa de decisions; identificar el coneixement de si mateix. Una dualitat màgica: com orientadora impulsar l’autonomia del projecte vital, ...", per Aina Flores, pedagoga.

(llegir més ...)

BORSA DE TREBALL DEL COPEC.

Consulteu les darreres ofertes de treball i convocatòries públiques de la Borsa de Treball del COPEC, exclusives per als col·legiats i col·legiades i estudiants afiliats/des, pedagogs/gues i psicopedagogs/gues!

(llegir més ...)

ASSEGURANÇA COL·LECTIVA COL·LEGIAL

Us recordem que el COPEC té contractada una Pòlissa Col·lectiva de Responsabilitat Civil, amb la CIA BERKLEY per mitjà de la Corredoria BROKER´S 88, que dona cobertura a tot el col·lectiu col·legial, inclosa la mediació, sense cap cost adicional.

(llegir més ...)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.