Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

Butlletí del COPEC - Número 45 - 23/5/2018

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

Butlletí del COPEC - Número 45     23/5/2018

PRESENTACIÓ GUIA ALTES CAPACITATS GTAC-COPC I GRAC-COPEC 29/05/2018


Des del Grup de Treball d'Altes Capacitats del Col·legi Oficial de Psicologia i el Grup de Recerca d'Altes Capacitats del Col·legi de Pedagogs, s´ha elaborat una actualització de la Guia de Detecció i Actuació per a l'alumnat amb Altes Capacitats, que es presentarà el proper 29/05.

(llegir més ...)

EL DIAGNÒSTIC EN PEDAGOGIA I PSICOPEDAGOGIA: TALLER DE CASOS

Curs adreçats a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues amb la finalitat d’abordar i identificar el diagnòstic pedagògic-psicopedagògic, coneixent instruments que es fan servir per diagnosticar alguns dels trastorns d’aprenentatge, interpretació i l’elaboració d’informes.

(llegir més ...)

GESTIÓ DEL PROJECTE VITAL EN LES PERSONES

Aquest curs tracta de fer comprendre el concepte de projecte vital dels assistents, analitzant els aspectes professionals i/o personals, amb igual importància durant l'assessorament i atenció individualitzada per arribar a gestionar els objectius, prendre decisions i empoderar-se.

(llegir més ...)

ELECCIONS 15/6/2018
MODALITATS DE VOTACIÓ

Divendres 15 de juny, de 10h a 20h, a la seu del COPEC a Barcelona, podrem votar presencialment tots els col·legiats/des la candidatura per la V JUNTA DE GOVERN. També podrem fer-ho per correu postal seguint el procediment. Tant si és presencialment o per correu, el vot de tot@s és necessari.

(llegir més ...)

ARA CRIATURES - Jordi Puig, president en funcions Consell Social

"Dels 0 als 3 anys els estímuls relacionats amb la música, el moviment i el joc possibiliten els inicis de la comunicació. Posteriorment, el desenvolupament del llenguatge, particularment el musical, ens obre la perspectiva d’un món més creatiu, més amable i més culte"

(llegir més ...)

Consultoria Pedagògica del COPEC

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya posa a disposició la CONSULTORIA PEDAGÒGICA que ofereix serveis de referència amb segell de qualitat pedagògica del COPEC, que compta amb una xarxa d'experts professionals en diferents àmbits pedagògics.

(llegir més ...)

ESPAIS PER LLOGAR AL COPEC

El COPEC posa a disposició espais equipats a la seva Seu de Barcelona, per portar a terme diferents activitats per a professionals i/o entitats interessades: entrevistes, reunions de grups, activitats formatives, presentacions i actes diversos, amb condicions especials pels col·legiats/des

(llegir més ...)

BORSA DE TREBALL DEL COPEC

Psicopedagog/a per a un gabinet psicopedagògic a Sant Just Desvern. Fins al 17 de juny de 2018. Consulteu les ofertes i convocatòries de la nostra Borsa de Treball!

(llegir més ...)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.