Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

Butlletí del COPEC - Número 46 - 8/6/2018

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

Butlletí del COPEC - Número 46     8/6/2018

FIRA EMPRENEDORIA PEDAGÒGICA UB


Els passats 24 i 31 de maig, des del Col·legi de Pedagogs vam col·laborar en la VI Fira d’Emprenedoria Pedagògica, organitzada per l'assignatura "Professionalització i Sortides Laborals" (PSL) del 3r curs del Grau de Pedagogia de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona.

(llegir més ...)

VOCALIA DE SOCIAL COPEC: "MÉS LLUMS QUE OMBRES..."

“Desemparats. L’abús” recull tracte maltractant de temps passats que no s´hauria d'haver produït mai. La reflexió posterior va aportar valor tot i faltar la veu dels pedagog@s, perquè la pedagogia és bàsica en la prevenció i construcció de relacions d’ajut i bon tracte en el sistema de protecció

(llegir més ...)

COMUNICAT "BIAIXOS DE LES VISIONS DEL SISTEMA DE PROTECCIÓ EN INFÀNCIA"

Al COPEC compromès amb l’educació i cura de la infància i l’adolescència, considerem que el documental “Desemparats. El dolor”, va tractar de forma esbiaixada la intervenció en situacions de desemparament, sense analitzar el procés complex de valoració i sense tenir la veu dels professionals.

(llegir més ...)

COPEYP - Inicativa Pro-Colegio Profesional de Pedagogía y Psicopedagogía de Andalucía

Des del COPEC expressem la nostra enhorabona per la constitució de l'Asociación Pro-Colegio Oficial de Licenciados y Graduados en Pedagogía y Psicopedagogía de Andalucía. La Pedagogia a Andalusia és molt viva amb diferents iniciatives i un mateix objectiu: PROMOURE i VISIBILITZAR LA PROFESSIÓ.

(llegir més ...)

EL COPEC PARTICIPÀ UN ANY MÉS AL NETWORKING INTERPROFESSIONAL DEL BIZBARCELONA 2018

Per tercer any consecutiu des del COPEC hem estat presents al Networking Interprofessional, en el marc del BizBarcelona, del passat 30/05, amb participació col·legial i d'entitats de la Borsa de Treball del COPEC. Una ocasió exclusiva per crear noves xarxes i intercanviar visions professionals.

(llegir més ...)

EDUCAWEB - Rosa Rodríguez, PRESIDENTA EN FUNCIONS

"En un món on es valora la capacitat d'adaptació al canvi i aprendre al llarg de la vida, els professionals de la Pedagogia i Psicopedagogia s´enfronten a molts reptes. D'aquests desafiaments ens parla Rosa Rodríguez, presidenta del COPEC, corporació que ha conclòs fa poc el seu 15è aniversari."

(llegir més ...)

XARXA TARRAGONA SALUDABLE
COPEC TARRAGONA

"La Xarxa Tarragona Saludable, de la què COPEC-TARRAGONA forma part, va desenvolupar durant l’abril “El mes de la salut”, amb una sèrie d’activitats adreçades a tots els públics per promocionar un estil de vida saludable i les activitats físiques.

(llegir més ...)

DIARI DE TARRAGONA - M. Concepció Torres, secretària en funcions

"Hem de treballar des de l'educació i la pedagogia, i això no vol dir carregar de més feina a l'escola, sinó que hi ha d'haver un tractament transversal des de diversos vessants, des dels mitjans de comunicació, la publicitat, la salut o la cultura en general.”

(llegir més ...)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.