Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

Butlletí del COPEC - Número 49 - 20/7/2018

segueix-nos: 

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

Butlletí del COPEC - Número 49     20/7/2018

DE L´1 AL 31 D´AGOST, EL COPEC ROMANDRÀ TANCAT PER VACANCES

NdP: PRESA DE POSSESSIÓ DE LA V JUNTA DE GOVERN DEL COPEC


Dissabte tingué lloc la sessió constitutiva de PRESA DE POSSESSIÓ de la V Junta del nostre Col·legi (2018-2022).Es van emfatitzar els objectius programats, orientats al desenvolupament i millora del COPEC i de la professió PEDAGÒGICA.

(llegir més ...)

ELS GRUPS DE RECERCA DEL COPEC ACOMIADEN EL CURS 2017/2018

El passat divendres 13 de juliol es va portar a terme la darrera trobada de coordinador@s dels GRUPS DE RECERCA del Col·legi de Pedagogs, en la què es va tancar el curs 2017/2018, fent una valoració positiva de la feina feta i presentant expectatives i projectes de futur.

(llegir més ...)

CAMPANYA COL·LEGIACIÓ NOUS GRADUATS 2018 - DTE. QUOTA ALTA

Per donar la benvinguda als nous pedagogs i pedagogues, els graduats i graduades d'aquest 2018 es beneficiaran d'un descompte del 50% en la QUOTA D'ALTA COL·LEGIAL per a què puguin incorporar-se i tenir un suport en la seva transició acadèmica-professional.

(llegir més ...)

V JORNADES ALTES CAPACITATS: "LA DIVERSITAT DINS DE L'ALTA CAPACITAT"

COPEC i COPC organitzen les V JORNADES D'ALTES CAPACITATS INTEL·LECTUALS on s´abordarà la comorbiditat en l'alta capacitat. Les Jornades són un lloc de trobada per a professionals i famílies interessats en la temàtica, que es portaran a terme el proper 24 de novembre en Barcelona.

(llegir més ...)

III Congrés de Serveis Socials Bàsics
Inscripcions obertes!

Ja podeu fer la vostra inscripció per al #IIICSSB, que coorganitzem amb el Col·legi de Treball Social de Catalunya, Col·legi de Psicologia de Catalunya i Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, amb preu especial per col·legiats i col·legiades.

(llegir més ...)

La Xarxa - Xavier Ureta, Coordinador GR Pedagogia i Escola

"Els nens volen ser grans bàsicament perquè veuen que els grans fan coses que ells no poden fer. Ells al seu univers veuen que els adults tenim llibertat per poder fer les coses que a ells els vindrien de gust fer i veuen que des de casa els hi posen límits."

(llegir més ...)

ONDA CERO - Jordi Puig, president Consell Social

"No podem parlar de si és el mateix l'educació a casa que a l'escola si no tenim dades exactes de quantes famílies estan practicant el homeschooling. Tampoc podem dir si és millor o pitjor, perquè han de ser dades objectives"

(llegir més ...)

BETEVÉ- Natàlia Luján: "Les altes capacitats" , membre Xarxa d'experts

"Formo part del Grup de Recerca d’Altes Capacitats del Col·legi de Pedagogs, i no ens volem quedar amb els 130 sinó posar-nos d’acord amb proves, com passar-les i arribar a uns criteris similars per poder dir si un nen pot tenir altes capacitats o no i quin tipus, qu és molt important saber-ho."

(llegir més ...)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos: 

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.