Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

Butlletí del COPEC - Número 56 - 19/12/2018

segueix-nos: 

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

Butlletí del COPEC - Número 56     19/12/2018


AMB MOTIU DE L´HORARI NADALENC
 DEL 20/12/18 a 4/1/19 
 TANQUEM LES SEUS DE GIRONA-LLEIDA-TARRAGONA 

ATENCIÓ COL·LEGIAL DE 9 A 15H SECRETARIA TÈCNICA BARCELONA

BONES FESTES I UN ANY NOU AMB SALUT I PEDAGOGIA

Acabem l'any un col·lectiu col·legial que esdevenim l'energia que fa avançar el COPEC, representant i posant en valor a la PEDAGOGIA!

"(...) per a què la Pedagogia sigui motor de canvi social, fem més humana la humanitat, no deixem de ser pedagog@s i psicopedagog@s de l'esperança"

(llegir més ...)

CONSTITUCIÓ CONSELL SOCIAL 2018-2022

El 26/11/2018 es va constituir el CONSELL SOCIAL amb la presidència de Jordi Puig, un òrgan consultiu que aporta reflexió, assessorament i suport a la Junta de Govern i format pels presidents/es i vicepresidents/es actuals i emèrits i per col·legiats/des vinculats a les universitats catalanes.

(llegir més ...)

PRESENTACIÓ VOCALS TERRITORIALS

El 27,28 i 29/11, Susagna Riera vocal de Girona, Sílvia Vilasaló vocal de Lleida i Marta Fabregat vocal de Tarragona, van trobar-se amb col·legiats/des a les seus del COPEC, amb l'objectiu de donar-se a conèixer i fer una crida a la participació per fer més gran la PEDAGOGIA arreu de Catalunya.

(llegir més ...)

PÈRITS/ES JUDICIALS 2019: RENOVACIÓ I ACTUALITZACIÓ DE LLISTES

El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya inicia el procés d’actualització de llistes de pèrits i pèrites per actuar davant els òrgans judicials per a l'any 2019. El termini màxim per comunicar les dades és el proper 28 DE DESEMBRE DE 2018.

(llegir més ...)

CAMPANYA NOUS GRADUATS DTE. 50% QUOTA ALTA FINS EL 31/12/2018

Per donar la benvinguda als nous pedagogs i pedagogues, els graduats i graduades d'aquest 2018 es beneficiaran d'un descompte del 50% en la QUOTA D'ALTA COL·LEGIAL per a què puguin incorporar-se i tenir un suport en la seva transició acadèmica-professional.

(llegir més ...)

EDUCAWEB - Col·legi de Pedagogs: "V Jornades Altes Capacitats"

"La diversitat de l'alumnat amb altes capacitats i la necessitat d'identificar-lo de manera primerenca, per aplicar de forma precoç mesures psicopedagògiques que li permetin avançar a l'àmbit personal, social i acadèmic, han estat alguns dels temes en els que s´ha posat el focus durant la VJAC"

(llegir més ...)

COELL : "Acte presentació Vocal COPEC-LLEIDA"

"El 28/11 es va dur a terme l’acte de presentació del COPEC i de la nova vocal a Lleida, Sílvia Vilasaló, a les instal·lacions de la COELL. Van participar col·legiades, vocals antecessors, representants d'entitats que van compartir impressions, inquietuds, projectes i idees."

(llegir més ...)

EL PERIÓDICO - Núria Pedrós, membre Xarxa d'Experts

"És molt possitiu que les escoles organitzessin una reunió amb les famílies sobre el mes d'octubre-novembre, amb el curs començat, per explicar la importància de racionalitzar els regals, perquè és un element educatiu essencial".

(llegir més ...)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos: 

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.