Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

Butlletí del COPEC - Número 59 - 18/2/2019

  segueix-nos:  el COPEC a Facebook el COPEC a Twitter el COPEC a Linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

Butlletí del COPEC - Número 59     18/2/2019

PÍNDOLES PEDAGÒGIQUES: L'ASSETJAMENT ESCOLAR, UNA MIRADA GLOBAL


Des de la Vocalia de Girona del Col·legi de Pedagogs us convidem a participar de la següent ´Píndola Pedagògica´ sobre "Assetjament Escolar", que anirà a càrrec de la psicopedagoga M. Helena Tolosa Costa, el dimarts 26 de febrer a les 17:30h a COPEC GIRONA. Ja estan obertes les inscripcions!

(llegir més ...)

EL COPEC FORMEM PART DE
L'OBSERVATORI DE L'EDUCACIÓ RURAL CATALANA (OBERC)

Des del Col·legi de Pedagogs formem part de l’Observatori de l’Educació Rural Catalana (OBERC), representats per M. Concepció Torres, presidenta de la Comissió de Deontologia del COPEC. S´ha treballat entorn al "Document base per promoure la millora de la política educativa rural de Catalunya".

(llegir més ...)

EMPRENEDORIA PEDAGÒGICA: APROPAMENT A L'ECONOMIA SOCIAL I A LA FÓRMULA COOPERATIVA COOPCAMP

Des de la Vocalia de Tarragona col·laborem amb la següent formació que ens ofereix CoopCamp, per a col·legiats/des professionals i estudiants de pedagogia. Una xerrada sobre economia social i cooperativa pel nostre col·lectiu professional, el proper 7 de març a la seu de COPEC-TARRAGONA.

(llegir més ...)

3R. SECTOR SOCIAL: UN SECTOR QUE ENCARA LI FALTA SOCIALITZACIÓ

En un entorn immillorable es va fer el VI Congrés i Mostra del 3r Sector amb 84 experiències i 30 expositors, al que es contraposava un «punt de trobada» com una illa deserta i al seu voltant estands com un conjunt d'arxipèlags que dansaven sense trobar-se, sense tot just comunicar-se.

(llegir més ...)

LA FIGURA DEL PEDAGOG/A EN EL LLENGUATGE NO VERBAL

En un treball universitari del qual vaig disposar del privilegi d’escollir el tema a tractar, vaig pronunciar-me en relació a la importància del llenguatge no verbal en la figura del pedagog/a. I a l’escola, quin impacte té?

(llegir més ...)

GRM: ANY NOU AMB NOVES ACTIVITATS I NOVES FORMES DE PARTICIPACIÓ

Us animem a participar al Grup de Recerca de Mediació. Podeu fer-ho assistint a les reunions, enviant propostes a través del correu mediacio@pedagogs.cat o participant en els actes que s´organitzin. Comptem amb vosaltres per promocionar la mediació i la pedagogia!

(llegir més ...)

PARTICIPA AL GRUP DE RECERCA DE PEDAGOGIA SOCIAL!

Comencem un nou any al GRUP DE RECERCA DE PEDAGOGIA SOCIAL (GRPS) i et convidem a PARTICIPAR-HI! Aquest any, com a novetat, posem a disposició el correu electrònic pedagogia.social@pedagogs.cat amb el que pots contactar amb el GRPS. Envia'ns les teves inquietuds i propostes! Comparteix! Aporta!

(llegir més ...)

EL GRPIE COMENCEM
AMB FORÇA I INNOVACIÓ EL 2019!

Us animem a participar en el nostre Grup de Recerca “Pedagogia i Escola", impulsat pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya. Com a novetat, posem a disposició el correu electrònic pedagogia.escola@pedagogs.cat amb el que pots contactar amb el GRPiE i fer-nos arribar les teves aportacions i reflexions.

(llegir més ...)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a vimeo el COPEC a instagram

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.