Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

Butlletí del COPEC - Número 71 - 12/9/2019

  segueix-nos:  el COPEC a Facebook el COPEC a Twitter el COPEC a Linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

Butlletí del COPEC - Número 71     12/9/2019

Avui recuperem l´horari d´atenció habitual!

#CopecBarcelona Dll-Dj: 10-14h i 16-20h / Dv: 9-15h - #CopecGirona Dt: 15:30-18:30h - #CopecLleida Dx: 15:30-18:30h - #CopecTarragona Dj: 15:30-18:30h

REPTES QUE HAN D’AFRONTAR LES ESCOLES

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, membre de la Comunitat Educativa, posa de manifest alguns dels reptes que les nostres escoles –i llurs docents- s’han d’ afrontar durant el curs escolar que just comença, entre el que està el garantir el dret a l’educació a tots els infants i adolescents.

(llegir més ...)

EL COPEC A LA DIADA 2019

Un any mes el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, torna de vacances participant als actes institucionals de la DIADA que s´han fet a LLEIDA, GIRONA, TARRAGONA i BARCELONA, desplegant la representació arreu del territori català.

(llegir més ...)

COPEC REBUT PEL CONSELLER EL HOMRANI

La presidenta del COPEC ha estat rebuda pel Conseller Departament Treball, Afers Socials i Família. Una trobada esperada on s´ha parlat del IV Congrés de SS i de la històrica demanda del COPEC de posar en valor al pedagog@ i psicopedag@s als Serveis Socials.

(llegir més ...)

CAMPANYA NOUS GRADUATS 2019
50% DTE. ALTA

PEDAGOGS i PEDAGOGUES graduats aquest 2019, podeu col·legiar-vos amb el 50% de descompte en l'ALTA COL·LEGIAL i començar a tenir suport en la vostra transició acadèmica-professional. Recordeu que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya és el vostre referent professional.

(llegir més ...)

COL·LEGIATS/DES, FEM GRAN EL COPEC, CREIXEM COM A COL·LEGI!

COPEC en 17 anys ha assolit seu social a Barcelona i seu a Tarragona, Lleida i Girona. S’ha consolidat al servei del pedagog/a i psicopedagog/a amb avantatges i suport als col·legiats/des. Ara cal crèixer amb l'ajut del col·lectiu col·legial, portem una nova col·legiació i fem més gran al COPEC.

(llegir més ...)

jA TENIM PUBLICADA LA Memòria COPEC 2018 QUE RECULL TOTA L'ACTIVITAT DEL COL·LEGI!

Ja tenim la MEMÒRIA 2018! ha tardat d'ençà que s´aprovés el 30/3/2019, perquè recull tota l'activitat del 2018 i no ens voliem deixar res. Perquè la MEMÒRIA, any rere any, escriu la història del COPEC on tot el col·lectiu col·legial hi tenim un paper fonamental. Consultem-la, ens sorprendrem!

(llegir més ...)

ARA CRIATURES- M. Concepció Torres, Presidenta Comissió Deontologia

"L’escola ha d’estar oberta a la participació de les famílies en tots els seus processos pedagògics, perquè poden aportar moltes idees, maneres de fer i, fins i tot, continguts a través dels oficis o professions dels pares i mares"

(llegir més ...)

Premi Escoles Verdes 2019
COPEC entitat col·laboradora

El Departament de Territori i Sostenibilitat presenta el Premi Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de reconèixer públicament iniciatives exemplars d'educació per a la soste...

(llegir més ...)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a vimeo el COPEC a instagram

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.