Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

Butlletí del COPEC - Número 74 - 24/10/2019

  segueix-nos:  el COPEC a Facebook el COPEC a Twitter el COPEC a Linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

Butlletí del COPEC - Número 74     24/10/2019

MANIFEST DE REBUIG DE LA SENTÈNCIA

La Junta de Govern del COPEC s´adhereix al manifest de rebuig a la sentència del procés, suscrit per entitats socials, educatives, patronals, sindicats i culturals que alerta de les conseqüències sobre els drets de la ciutadania i insta a trobar el camí del diàleg i la fi de la judicialització

(llegir més ...)

ACTE PRECONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS 13/11/2019

L'Acte Precongressual es portarà a terme el proper 13/11 a l’Espai Bonnemaison, amb la conferència “AUTONOMIES I INTERDEPENDÈNCIES EN SOCIETATS COMPLEXES” a càrrec del Dr. Alcoberro, que obrirà una nova edició que presentarà el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats.

(llegir més ...)

Màster Criança 0-3 i acompanyament a les famílies en xarxa

El Màster Criança 0-3 que comença el 10 de gener de 2020, té les inscripcions obertes fins el 23 de desembre.Aquesta formació pretén oferir una mirada holística perquè els professionals puguin fer u...

(llegir més ...)

PORTA UN NOU/NOVA COL·LEGIAT/DA I CREIXEM COM A COL·LEGI!

Us recordem que fins al 31/10 podeu participar a la Campanya “CREIXEM COM A COL.LEGI”, en la què els col·legiats i col·legiades tindrem una reducció del 50% de la quota col·legial del 1r. Semestre 2020 si aportem una nova col·legiació. Encara podeu participar contactant a copec.atencio@pedagogs.cat

(llegir més ...)

CAMPANYA NOUS GRADUATS 2019 DTO 50% EN L'ALTA

PEDAGOGS i PEDAGOGUES graduats aquest 2019, podeu col·legiar-vos amb el 50% de descompte en l'ALTA COL·LEGIAL i començar a tenir suport en la vostra transició acadèmica-professional. Recordeu que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya és el vostre referent professional.

(llegir més ...)

Procés Participatiu del Pla Estratègic dels Serveis Socials

El COPEC participa activament en el Procés Participatiu del Pla Estratègic dels Serveis Socials de Catalunya iniciat pel Departament d'Afers Socials, Treball i Famílies. des del GRPS. Us convidem a ser part i protagonistes d'aquesta participació!

(llegir més ...)

REPRENEM EL GRUP DE RECERCA PEDAGOGIA I SALUT

El Grup de Recerca de Pedagogia i Salut reprèn la seva activitat, de la mà de la seva nova coordinadora, que en breu tindrem el goig de presentar-vos. Us demanem que pugueu escriure'ns explicant els vostres interessos i temes que voleu treballar.

(llegir més ...)

ACTES GRUP DE RECERCA ALTES CAPACITATS I ATENCIÓ A LA DIVERSITAT

Ja podeu consultar la darrera acta del Grup de Recerca d'Altes Capacitats i Altes Capacitats, que es va fer el passat 22/10 telemàticament. Seguiu la feina del GRAC a través de les actes de les reunions!

(llegir més ...)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a vimeo el COPEC a instagram

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.