Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

Butlletí del COPEC - Número 75 - 6/11/2019

  segueix-nos:  el COPEC a Facebook el COPEC a Twitter el COPEC a Linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

Butlletí del COPEC - Número 75     6/11/2019

ACTE PRECONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS 13/11/2019

L'Acte Precongressual es portarà a terme el proper 13/11 a l’Espai Bonnemaison, amb la conferència “AUTONOMIES I INTERDEPENDÈNCIES EN SOCIETATS COMPLEXES” a càrrec del Dr. Alcoberro, que obrirà una nova edició que presentarà el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats.

(llegir més ...)

NOU GRUP CURS DE PREPARACIÓ A OPOSICIONS D'ORIENTACIÓ EDUCATIVA

Davant la demanda rebuda de pedagogs/gues, psicopedagogs/gues i psicòlegs/gues, es posa en marxa un NOU GRUP del curs que es farà dijous de 17 a 19:30h, des del 21/11/2019 al 28/05/2020. INSCRIPCIONS obertes fins el 18/11/2019, reviseu si reuniu els requisits per presentar-vos a la convocatòria

(llegir més ...)

ALEXANDRE GALÍ I LES SEVES PROPOSTES PEDAGÒGIQUES AVUI

IEC i Educació reten homenatge al pedagog català en el cinquantanari de la seva mort, amb el SIMPOSI GALI on es va analitzar algunes de les seves aportacions i abordar reptes educatius que continuen plantejats a Catalunya. COPEC col·laborador de l'acte va participar amb una trentena d'experts.

(llegir més ...)

"CONSTRUÏM COMUNITAT AMB MIRADA 360" 30/11/2019 A LLEIDA

El proper 30/11 es portarà a terme la Jornada anual de la Xarxa Territorial de l'Aliança Educació 360 a Terres de Lleida "Construïm comunitat amb mirada 360". El COPEC hi col·labora com a entitat membre de l'Aliança, representats per Sílvia Vilasaló, la nostra vocal de Lleida. No hi falteu!

(llegir més ...)

COPEC LLEIDA: ACORD AMALL-ATA PER A AUTÒNOMS

Amb la finalitat de generar oportunitats per al col·lectiu autònom, AMALL signa un acord amb ATA, i així donar suport a les propostes de millora dels autònoms/es impulsades per ATA. Els col·legiats/des autònoms disposen d'aquest recurs i d'accés a les sessions promogudes per AMALL.

(llegir més ...)

ARA CRIATURES - Rosa Rodríguez, Presidenta COPEC

"El principal objectiu de l’educació hauria de ser l’assoliment de l’autonomia i de la felicitat de les persones, i els dos factors s’anirien aplicant segons les etapes cognitives de les criatures."

(llegir més ...)

ARA CRIATURES - Eva Font, Secretària
COPEC

"L’adolescència és una etapa vital en què es busquen models d’iguals per construir una identitat pròpia. Les separacions i els canvis van lligats amb nous interessos, als nous valors i a les diferents maneres de créixer i de vincular-se socialment"

(llegir més ...)

DIARI DE L'EDUCACIÓ - Xavier Ureta, coordinador GRPiE

"En condicions normals, no hi ha dubte que els processos electorals suposen un trasbals. No cal dir que si les condicions són tan excepcionals com les que està vivint el nostre país, és evident que el trasbals esdevé insostenible des del punt de vista de l’educació"

(llegir més ...)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a vimeo el COPEC a instagram

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.