Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com La Pedagogia Europea a Barcelona<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Federació Europea Professionals Pedagogia

La Pedagogia Europea a Barcelona


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > La Pedagogia Europea a Barcelona<br>La Federació Europea de Professionals de la Pedagogia, es reuneix a Barcelona, acollida pel COPEC, en el marc d’una tarda festiva amb motiu de la Festa Major del barri del Sant Antoni de Barcelona, en la què ha participat el Col·legi amb una activitat intergeneracional oberta al barri.


ANALCE (Portugal), ANPE (Itàlia), COPYPCM (València), COPPIB (Illes Balears) i COPEC (Catalunya), comencen la seva Jornada de Treball amb el Comitè Directiu i la presentació de  la Primera Fase de l’Estudi del perfil professional del pedagog/a a Europa, a càrrec de la directora del projecte, M. Concepció Torres, secretària de la junta de govern del COPEC. 


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > La Pedagogia Europea a Barcelona<br>

En la presentació es destaca el procés metodològic dut a terme, que arrenca amb l’aprovació el 18/4/2008 a Òbidos i la seva actualització el 25/11/2011 a Barcelona, moment en què s’inicia la primera fase “Recollida de dades, instrument de justificació del qüestionari”. Plantejat amb una estructura basada en 3 blocs: Dades Personals, Dades Formatives i Dades Professionals, a partir de les quals es formulen els objectius de les dades a obtenir, validant el qüestionari amb 15 experts/es pedagogs/gues exercents de diferent especialitats, per la seva presentació al Consell Científic.

En la presentació es determina la mostra i es planifica la segona i última fase del projecte per a la seva presentació en societat en la propera trobada de la FEPP prevista en Mallorca a finals d’any.


En la trobada, també, es presentà la nova versió de la web de la FEPP, desactivada des del mes de juny per la seva reestructuració i funcionalitat, la web disposa dels 4 idiomes de les entitats representades amb la incorporació de l’anglès com a llengua vehicular amb la resta d’Europa i com a carta de presentació de la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > La Pedagogia Europea a Barcelona<br>En la Jornada de Treball es presenta, també, una nova proposta pel desenvolupament d’una ACREDITACIÓ PROFESSIONAL EUROPEA del pedagog/a i, psicopedagog/a en el cas de l’Estat espanyol, proposta liderada pel Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears.

Esdevé una trobada molt intensa amb un calendari de treball molt atapeït que, com no podia ser d’una altra forma, conclou amb un Sopar Institucional en el marc d’un restaurant típic català del barri de Sant Antoni de Barcelona.


Data de publicació: 19/1/2013