Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com NdP: VII PREMI D’ASSAIG PEDAGÒGIC I PRESENTACIÓ NOVA JUNTA DE GOVERN | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Generació coneixement > Premis COPEC

NdP: VII PREMI D’ASSAIG PEDAGÒGIC I PRESENTACIÓ NOVA JUNTA DE GOVERN

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya ha dut a terme la presentació de la nova Junta de Govern

en el marc de l’Acte del VII PREMI D’ASSAIG PEDAGÒGIC FREDERIC COMPANY I FRANQUESA

El multitudinari i emotiu acte ha estat conduit magistralment pel president en funcions, JOSEP MARIA ELIAS I COSTA, qui ha explicat el seu recorregut i ha agraït a la Junta de Govern, al Consell Social, a la Comissió de Deontologia, al Departament d’Administració, als Assessors Jurídics i a totes i tots els membres dels diferents Grups de Treball del COPEC i xarxa d’experts, el seu acompanyament compromès durant aquests anys.


El VII PREMI D’ASSAIG PEDAGÒGIC FREDERIC COMPANY I FRANQUESA

Sota el títol: “INVESTIGACIÓ I INNOVACIÓ EN L’ÀMBIT PROFESSIONAL", la finalitat del qual és el foment i la difusió de treballs de caràcter pedagògic que contribueixin a donar a conèixer, difondre, potenciar i aprofundir en la reflexió i anàlisi al voltant de l’exercici professional de la Pedagogia i les seves àrees de coneixement, ha estat atorgat al treball “Un còctel per descobrir-nos” presentat per BEGOÑA PIQUÉ i SIMON (Doctora en Pedagogia i professora tutora del PEX a la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona) i 11 estudiants del Grau de Pedagogia de la UB: JUDIT BARCO, CLÀUDIA BLANCO, CRISTINA COLLADOS, ALBA GÓMEZ, ANNA JORDÀ, IRENE MARTÍNEZ, CARMEN PEY, PAULA QUIRANTE, CRISTINA RAMOS, MÍRIAM REDONDO, ALEXANDRE SIURANA.


S’ha atorgat una Menció especial al treball presentat per THAÏS GALLEGO i QUESADA, amb el títol “Un comerç amb visió de futur: Reflexions i intervencions pedagògiques per la dinamització i millora del comerç de proximitat”. Ambdós premis han estat lliurats per M. ASSUMPCIÓ POU COLL, vídua de FREDERIC COMPANY i FRANQUESA.


La nova presidenta, ROSA RODRÍGUEZ GASCONS, ha agraït i valorat el recorregut dels 12 anys del Col·legi i ha donat a conèixer els aspectes pedagògics més rellevants en els que posarà èmfasi en aquesta nova etapa, posant en rellevància el COMPROMÍS AMB EL PAÍS, que d’acord amb els Estatuts la llengua pròpia del Col·legi de Pedagogs és el català i el seu àmbit territorial és Catalunya. El Col·legi com a part de la societat civil, no es pot desentendre del procés que viu la societat catalana i aquesta IV Junta de Govern fa seu el posicionament de la junta sortint i continuarà lluitant pel procés de la CONSULTA envers el DRET A DECIDIR, sigui quin sigui el resultat. Amb actuacions i posicionaments, fets sempre des de la prudència, el respecte, la convivència i la solidaritat, que caracteritza la societat catalana, aquest col·lectiu professional i les juntes de governs.


Ha culminat les seves paraules amb el seu compromís: “EM COMPROMETO A TREBALLAR PER A LA PEDAGOGIA I LA PSICOPEDAGOGIA I PER AL SEU BON EXERCICI PROFESSIONAL, AMB PERSEVERANÇA, RIGOR, TRANSPARÈNCIA, ÈTICA I EQUITAT".


Per a més informació:

Conxi Reig i Sansó

Vocal de Promoció i Difusió en funcions

copec@pedagogs.cat

www.pedagogs.catCONVOCATÒRIA DE PREMSA


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya presentarà la seva nova Junta de Govern en el marc de l'Acte de Lliurament del:


VII PREMI D’ASSAIG PEDAGÒGIC FREDERIC COMPANY I FRANQUESA

“Investigació i Innovació en l’àmbit professional”

Dilluns 30 de juny de 2014, a les 18 h.

 

Josep M. Elias i Costa, president en funcions del Col·legi de Pedagogs de Catalunya presentarà i conduirà l’Acte del Lliurament del VII Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, el qual serà lliurat per la seva vídua, M. Assumpció Pou.

 

Enguany el tema del premi ha girat al voltant de la “Investigació i Innovació en l’àmbit professional”, a fi d’impulsar propostes en l’àmbit de la recerca i la innovació pedagògica i/o psicopedagògica, un dels objectius específics del Col·legi de Pedagogs des de la seva creació fa 12 anys.

 

Durant l’acte, Josep M. Elias presentarà per primer cop la nova Junta de Govern, elegida el 25 de juny pels col·legiats i col·legiades.

 

Es facilitarà poder entrevistar els membres de la Junta i els guardonats.

 

Data:Dilluns 30 de juny de 2014

Hora: 17:30 h.

Lloc: Seu del Col·legi de Pedagogs de Catalunya. Av. Mistral 20 bis. Entl. 2a., Barcelona

Com arribar al COPEC: http://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=757&=ca

Pàrquing gratuït (amb el segell del COPEC al tiquet): Pàrquing Tamarit - Park (C/ Tamarit, 126 – al costat del Bon Preu - entre els carrers de Viladomat i Calàbria).

 

 

Contacte: Conxi Reig i Sansó

Vocal de Promoció i Difusió en funcions

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

concepcio.reig@pedagogs.catData de publicació: 30/6/2014