Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Grup de Recerca de Joc i Joguina | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > Grups de recerca del COPEC

Grup de Recerca de Joc i Joguina

La trajectòria dels Grups de Treball del COPEC ha evolucionat cap una tasca d’investigació i recerca, és per això que la Junta de Govern el 16/12/2016, aprova el canvi de denominació de GRUPS DE TREBALL a GRUPS DE RECERCA, considerant que s’ajusta a la realitat dels grups de treball i posa en valor la tasca que porten a terme, alhora que els dota d'identitat.  És així com els Grups de Treball a partir de gener de 2017 esdevenen GRUPS DE RECERCA. L’objectiu continua sent la creació de coneixement per part dels col·legiats i col·legiades i estudiants afiliats, dinamitzats pels Coordinadors/res amb la direcció de la Junta de Govern i/o en qui delegui.

El GRUP DE RECERCA JOC I JOGUINA (GRJJ) del Col·legi de Pedagogs es va constituir, com a GRUP DE TREBALL l'any 2011, amb motiu del conveni de col·laboració amb el Museu del Joguet de Catalunya (Figueres). L'any 2014, amb la IV Junta de Govern, el GRUP DE TREBALL es posa en marxa, amb la coordinació d'Anna Ferré Caraballo  fins el desembre de 2016. 

Durant el lideratge d'Anna Ferré, el GTJJ ha desenvolupat els projectes:

 REFLEXIONS PEDAGÒGIQUES SOBRE EL JOC I LA JOGUINA

SÈRIES INFANTILS: UNA APROXIMACIÓ D'ANÀLISI PEDAGÒGICA


En aquest sentit el GRUP DE RECERCA JOC I JOGUINA, és un espai per pensar, per debatre i per promoure la pedagogia en l'àmbit del Joc i la Joguina i donar a conèixer les possibilitats educatives del joc i la joguina en el desenvolupament de l'infant.


Actualment el GRJJ està inactiu en espera d'un/a nou/nova coordinadora que impulsi nous projectes pedagògics al voltant del JOC i la JOGUINA. Tanmateix l'espai continua viu i continuen col·laboran col·legiats i col·legiades de forma puntual, en espera que aviat es pugui tornar a posar en marxa.

MEMÒRIES COPEC>>>Data de publicació: 1/1/2017