Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CONSELL MUNICIPAL BENESTAR SOCIAL DE BARCELONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Administració pública

CONSELL MUNICIPAL BENESTAR SOCIAL DE BARCELONA

Avui, 26 de novembre s’ha celebrat el Plenari del Consell Municipal de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona, en el que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, que n’és membre, ha participat representat per la presidenta Rosa Rodríguez i Gascons.

 

En el Plenari, presidit per la 1a Tinent d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport, Maite Fandos, s'han presentat les recomanacions dels 8 grups de treball de CMBS, fruit del treball de debat i anàlisi que han dut a terme el curs 2013-2014, i les línies de treball pel 2014-2015.

 

Aquests grups de treball del CMBS són: Pobresa, Salut, Drogodependències, Dones, Infància, Acció Comunitària, Famílies i Envelliment. Al GT d’Envelliment, fins el curs passat nomenat de Gent Gran, el COPEC està representat per Rosalina Sicart, membre del Grup de Treball de Pedagogia Social del COPEC.

 

Acaba el Plenari amb la presentació per part d’una Comissió de Treball ad hoc creada aquest curs, de l’informe “Bases per a definir estratègies per a prevenir i pal·liar l’impacte de la crisi en la infància i les seves famílies”, que s’eleva a l’Ajuntament per a què avaluï les propostes presentades i les actuacions a implementar.


Data de publicació: 28/11/2014