Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC rebut pel president del Consell Escolar de Catalunya<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Administració pública

COPEC rebut pel president del Consell Escolar de Catalunya

En la ronda de presentacions que està fent la IV Junta de Govern, avui una delegació del Col·legi de Pedagogs formada per la seva presidenta, Rosa Rodríguez, acompanyada de la vicepresidenta M. Victòria Gómez i el Vocal d’Educació Àngel Casajús, ha estat rebuda per Ferran Ruiz president del Consell Escolar de Catalunya.

 

La trobada ha tingut com a eix central, a més de la presentació de la nova junta l’abordatge de la incorporació del Col·legi de Pedagogs de Catalunya en aquest òrgan consultiu, on s’ha defensat la vàlua  dels professionals de la pedagogia i la psicopedagogia com a experts en educació i que poden aportar la mirada pedagògica en els temes educatius objecte d’aquesta Institució.

 

S’ha lliurat el document PERQUÈ EL COL·LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA HAURIA DE FORMAR PART DEL CONSELL ESCOLAR DE CATALUNYA, que posa en valor al pedagog/a i al psicopedagog/a en l’àmbit educatiu, bressol de la pedagogia, com a professional que pot aportar una veu autoritzada en les funcions definides pel Consell.

 

El president del Consell Escolar de Catalunya ha dispensat tota mena d’explicacions quant al protocol d’incorporació al Consell, regulat per llei a la LEC, que està pendent de revisar. Així mateix s’ha brindat a fer arribar a la Consellera Irene Rigau el document per a què tingui constància de les nostres argumentacions i peticions.


Data de publicació: 22/12/2014