Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ACTA VALORACIÓ JURAT VIII PREMI F. COMPANY | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Generació coneixement > Premis COPEC

ACTA VALORACIÓ JURAT VIII PREMI F. COMPANY

LLIURAMENT VIII PREMI D’ASSAIG PEDAGÒGIC FREDERIC COMPANY I FRANQUESA  

ACTA DEL TRIBUNAL DE VALORACIÓ

 

JURAT:

Armengol, Carme – membre del Consell Social

Armengol, Josep – membre de la Junta de Govern

Casajús, Àngel – membre de la Junta de Govern

Del Arco, Isabel – membre del Consell Social

Elias, Josep M. – membre del Consell Social

Font, Eva – membre de la Junta de Govern

Gómez, Victòria – vicepresidenta del COPEC

Millán, Dolors – membre del Consell Social

Morral, Pilar – membre de la Junta de Govern

Pagès, Marta – membre de la Junta de Govern

Torres, M. Concepció – secretària del COPEC

 

Actua com a PRESIDENTA del JURAT:

Victòria Gómez Serés

 

MANIFESTA:

Que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya ha convocat el VIII Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, sota el títol: “PROJECCIÓ DE LA PEDAGOGIA EN LA SOCIETAT DEL SEGLE XXI".

 

Que la finalitat del Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, és el foment i la difusió de treballs de caràcter pedagògic que contribueixin a donar a conèixer, difondre, potenciar i aprofundir en la reflexió i anàlisi al voltant de l’exercici professional de la Pedagogia i les seves àrees de coneixement.

 

Que el PREMI D’ASSAIG PEDAGÒGIC, està obert a la participació a la resta de l’Estat Espanyol i a les entitats membres que formen la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia (FEPP).

 

Que s’han presentat un total de 9 treballs, de pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, per a participar en el certamen, l’origen dels quals ha estat comarques barcelonines.

 

Que s’han desestimat dos treballs per no ajustar-se a les bases del premi, sent 7 el número de treballs valorats al concurs.

 

RESOL:

1r Atorgar la MENCIÓ ESPECIAL, per ser el segon classificat, al treball “La Pedagogia, una apassionant carrera de fons” presentat amb el pseudònim de JUANIJO, per JUAN LLANES ORDÓÑEZ (pedagog i doctor en Psicopedagogia col·legiat número 1720).

 

Farà lliurament de la Menció especial M. ASSUMPCIÓ POU COLL, vídua de FREDERIC COMPANY i FRANQUESA

 

2n Atorgar el VIII PREMI D’ASSAIG PEDAGÒGIC FREDERIC COMPANY I FRANQUESA, al treball “La transformació de la pedagogia des de la segona modernitat fins l’actualitat. Quin paper juga la pedagogia en aquesta societat postmoderna?” presentat amb el pseudònim de NEWSPEDAGOGIA, per CARLOS JIMÉNEZ GARCÍA (pedagog col·legiat número 1783).

 

El lliurament del premi al guanyador CARLOS JIMÉNEZ GARCÍA, es farà de la mà de M. ASSUMPCIÓ POU COLL, vídua de FREDERIC COMPANY i FRANQUESA.

 

I per a que així consti, signa aquesta acta, en Barcelona, a 14 de juny de 2017.

 

 

Victòria Gómez Serés                                                                                     

Presidenta del Jurat

     

Data de publicació: 14/6/2017