Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El COPEC participa en un Tribunal Qualificador | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Administració pública

El COPEC participa en un Tribunal Qualificador

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > El COPEC participa en un Tribunal Qualificador

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), representat per Jordi Puig Voltas, president del Consell Social del COPEC[i], ha participat en el Tribunal Qualificador del procés de selecció d’una Plaça de Mestre/a especialitzat en Audició i Llenguatge o Educació Especial, vacant a la plantilla de l’Ajuntament de Vallirana.

En el Tribunal Qualificador, Jordi Puig, com a vocal titular, ha elaborat un cas pràctic vinculat a les funcions pròpies de la plaça. La plaça va resultar deserta, el passat 10 de febrer, pel que es va tornar a convocar i constituir novament el tribunal, el 21 de març, aquest cop amb resultat positiu.

El COPEC agraeix a l’Ajuntament de Vallirana que hagi comptat amb un pedagog com a membre del tribunal, entenent que el pedagog és l’artífex del fet educatiu i un professional qualificat per valorar l’educació i el seu exercici docent.
[i] Doctor en Pedagogia, mestre en actiu i professor associat a la Facultat d'Educació de la UB, impartint classes a futurs mestres d'infantil i primària i també a pedagogs


Data de publicació: 1/4/2016