Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com UN ANY QUE ACABA I UN ANY QUE COMENÇA: MOLT BONES FESTES!!! | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

UN ANY QUE ACABA I UN ANY QUE COMENÇA: MOLT BONES FESTES!!!

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > UN ANY QUE ACABA I UN ANY QUE COMENÇA: MOLT BONES FESTES!!!

Benvolgudes i benvolguts, 

Arribem al final d’un any intens per al nostre Col·legi i per a la nostra professió! 

Satisfets i contents per les fites assolides: el COPEC ja té seu a Girona i Lleida, ha organitzat amb CEESC, TSCAT i COPC el II Congrés de Serveis Socials, ha creat el Segell Editorial COPEC publicant -properament- el llibre “Sèries Infantils. Una aproximació d’anàlisi pedagògica”. Ha participat, compartit i generat complicitats arreu, ha augmentat presència als MMCC…I tot gràcies a la força de tot@s pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que formem part del col·lectiu col·legial.  


Avui la professió pedagògica té més presència, està més reconeguda, és més necessària i seguim avançant tant socialment com professionalment, contribuint a l’educació tot preservant la cultura, la llengua i la identitat del nostre país.

El 2017 farem el 15è aniversari, any clau per recordar que no hi ha cap dubte: el COPEC és el referent professional de la pedagogia i la psicopedagogia. Seguirem avançant amb pas ferm fent sentir la veu de la pedagogia i de la psicopedagogia allà on calgui, fent costat a les nostres institucions catalanes i assolint fites!

Ara, però, ens hem guanyat tot@s aquesta parada nadalenca per gaudir de les festes al costat de familiars i amics.

Molt bones festes i millor 2017!

Salut, País i Pedagogia!

 

Rosa Rodríguez i Gascons
Presidenta
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Data de publicació: 23/12/2016