Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ELS GRUPS DE RECERCA DEL COPEC COMENCEN EL CURS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > Grups de recerca del COPEC

ELS GRUPS DE RECERCA DEL COPEC COMENCEN EL CURS

Els Grups de Recerca del COPEC obren el curs amb la seva puntual reunió de Coordinadors/es, que es va portar a terme el passat dissabte 16 de setembre a la seu del COPEC a Barcelona.

 

La setena reunió dels Coordinadors/es dels Grups de Recerca del COPEC es caracteritzà per una valoració molt positiva de la feina feta el darrer semestre i del compromís i implicació de les nostres coordinadors/es, amb la pedagogia i amb el COPEC.

 

Va ser una retrobada en la que se celebrà l’inici del curs després d’un merescut descans, per posar-se al dia, agafar forces i endegar els projectes que tenen en marxa els Grups de Recerca del COPEC.

 

Puntualment us anirem informant de les novetats, dels nous serveis, de les properes activitats: taules rodones, supervisió de casos, jornades, congressos, projectes... i de totes les accions que tenim previstes per aquest curs que engeguem.

 

Ben aviat penjarem el calendari amb els dies de les properes reunions dels GR per a què us ho anoteu i no hi falleu: la vostra participació és molt important!  

 

Els Grups de Recerca fan el seu tret de sortida!

  

Victòria Gómez Serés

Vicepresidenta

Responsable dels Grups de Recerca

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

 

 

 

Per a més informació: FÒRUMS PEDAGÒGICSData de publicació: 18/9/2017