Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC AMB EL 10È PREMI D’ORIENTACIÓ D’EDUCAWEB<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Transparència > Convenis i acords de col·laboració

COPEC AMB EL 10È PREMI D’ORIENTACIÓ D’EDUCAWEB

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > COPEC AMB EL 10È PREMI D’ORIENTACIÓ D’EDUCAWEB<br>El passat 30 de novembre tingué lloc l’acte del 10è PREMIS EDUCAWEB, edició en la que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya s’ha incorporat com a patrocinador a partir del CONVENI DE COL·LABORACIÓ signat entre ambdues entitats. A l’acte el COPEC ha estat representat per la seva presidenta, Rosa Rodríguez i del vocal de comunicació, Joan Gamero.


Una edició en la que s’ha commemorat els 10 anys del PREMI D’ORIENTACIÓ D’EDUCAWEB (2008-2017) i que ha anat evolucionant i incorporant més categories, enguany s’hi ha afegit la categoria d’Empresa i la mencions de Ciutat Orientadora. 

En aquest sentit el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, que va guanyar la II EDICIÓ PREMIS EDUCAWEB en la categoria d’institucions, ha estat entrevistat per EDUCAWEB en la publicació “UNA DÈCADA POSANT EN VALOR L'ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL. Premis Educaweb 2008-2017” editada amb motiu del 10è aniversari.


Enguany s’han presentat 73 candidatures, de les que han estat guardonades:

  • Categoria Institucions, Organitzacions i Centres Educatius: "Centre d'Educació integral", de la Fundació Persán (Sevilla, Andalucía)
  • Categoria Professionals: "OrientaT, MotivaT, EmprènT: Desenvolupant Habilitats del Treballador del Segle XXI", de Miriam Pascual (Soria, Castilla y León)
  • Categoria Menors 35 anys, projectes no aplicats: "Projecte d'orientació centrat en l'autoconeixement per a alumnes amb TDAH” de Melània Portolés i María Santos (Barcelona, Catalunya)
  • Categoria Empreses: "Flying Challenge", d'Airbus Espanya (Madrid)
  • Menció Especial Educaweb: Consell Comarcal del Vallès Oriental (Catalunya)
  • Menció Ciutat Orientadora: Ciutat de Sabadell (Catalunya)
  • Menció Enric Renau i Permanyer: Grup de Recerca TRALS de la Facultat d'Educació de la UB.

L'acte conclou amb la directora i fundadora d'Educaweb, Montserrat Oliveras, recordant els orígens i el sentit dels premis: "La finalitat dels Premis i Mencions és posar en valor l'orientació acadèmica i professional, visibilitzar les iniciatives, els i les professionals que les porten a terme, les organitzacions i entitats que les fomenten i les administracions que les vehiculen…”

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya expressa la seva enhorabona als guardonats en aquesta 10ena. edició i felicita a EDUCAWEB per aquest 10 anys de suport i promoció a l’orientació acadèmica i professional en a què tant pedagogs/gues com psicopedagogs/gues desenvolupen la seva tasca com una de les seves especialitats professionals.Data de publicació: 5/12/2017