Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ´LA PEDAGOGIA I LA PSICOPEDAGOGIA AL SERVEI DE LES PERSONES EN L’ATENCIÓ SOCIAL´ GRPS COPEC | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > Comissió Pedagogia Social

"LA PEDAGOGIA I LA PSICOPEDAGOGIA AL SERVEI DE LES PERSONES EN L’ATENCIÓ SOCIAL" GRPS COPEC

El darrer juny des del Grup de Recerca de Pedagogia Social (GRPS) del Col·legi de Pedagogs, es presentà el pòster titulat La pedagogia i la psicopedagogia al servei de les persones en l’atenció social amb l’objectiu de defensar la identitat i visibilitzar el/la professional de la pedagogia i psicopedagogia en l’àmbit social.


Defensem la pedagogia i psicopedagogia com a disciplina indispensable per a una atenció i intervenció social amb una mirada integradora, visionària, innovadora i experta en la intervenció i acompanyament socioeducatiu, dinamitzadora de grups, gestora i assessora d’equips, professionals i càrrecs directius; en definitiva, la pedagogia i la psicopedagogia com a element clau d’unió de les diverses disciplines que atenen a les persones i de foment del bon clima de col·laboració entre professionals i usuaris.


En el GRPS abordem les complexes fronteres del procés de desenvolupament i socialització de persones de totes les edats, creences i cultures. Parlem d’infància, adolescència, joves, persones amb diversitat funcional, dona, gent gran, nous col·lectius. 


El PÒSTER serà exposat en diversos espais de participació del COPEC per tal de donar a conèixer la tasca del Grup de Recerca de Pedagogia Social (GRPS). Anima’t a participar-hi i sumat a l’acció de defensa de la nostra identitat en el camp social!!


Irene Casas Serra

Coordinadora

Grup de Recerca de Pedagogia Social 

Col·legi de Pedagogs de CatalunyaData de publicació: 12/7/2018