Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COMISSIÓ DE DONES I IGUALTAT DE LA INTERCOL·LEGIAL | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Dona i Pedagogia

COMISSIÓ DE DONES I IGUALTAT DE LA INTERCOL·LEGIAL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > COMISSIÓ DE DONES I IGUALTAT DE LA INTERCOL·LEGIAL

El passat juny de 2018 es va constituir la Comissió de Dones i Igualtat de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, de la qual Núria Carrera, del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, n'és la presidenta i la Rosa Rodríguez, la nostra presidenta, és la representant del COPEC en la mateixa.

L'any 2017 i també aquest 2018, des de la Intercol·legial es van portar a terme actes reivindicatius amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març:

Fruit d'aquests actes i les necessitats que es van fer paleses per treballar la promoció de les dones professionals, en la societat i amb les polítiques d’igualtat, la Junta Directiva de la Intercol·legial, va constituir el passat 4 de juny aquesta Comissió de Dones i d’Igualtat, per a sumar esforços i compartir objectius i nous reptes. Es va fer un debat obert on van sorgir els conceptes: d’igualtat i paritat, formació en gènere, conciliació, creació d’espais de suport a les dones a la web col·legial, etc.

Els objectius de la Comissió són:

  • Donar visibilitat al paper desenvolupat per les dones professionals en la societat actual i, en especial, en l’àmbit dels col·legis professionals i de llurs òrgans de govern.
  • Formular estratègies comunes per a la promoció de les dones en tots els àmbits professionals i per al foment de polítiques de paritat i d’igualtat, amb especial atenció a qüestions com la bretxa salarial.
  • Promoure activitats de networking interprofessional entre dones professionals de diferents àmbits d’activitat.
  • Organitzar conferències, col·loquis, seminaris, cursos, jornades, congressos o qualsevol altra activitat formativa relacionada amb els fins de la Comissió.
  • Fomentar el debat i l’intercanvi d’experiències en l’àmbit propi de la Comissió entre les diferents Corporacions membres de l’Associació Intercol·legial.


Data de publicació: 13/6/2018