Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com GRPS: ANY NOU AMB NOVES ACTIVITATS I NOVES FORMES DE PARTICIPACIÓ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > Comissió Pedagogia Social

GRPS: ANY NOU AMB NOVES ACTIVITATS I NOVES FORMES DE PARTICIPACIÓ

Benvolgut, benvolguda ,

Comencem un nou any al GRUP DE RECERCA DE PEDAGOGIA SOCIAL (GRPS) i et convidem a PARTICIPAR-HI!

Si has rebut aquest correu és perquè t'interessen temes similars als nostres. En les trobades i accions que duu a terme el GRPS parlem d'infància, adolescència, joves, persones amb diversitat funcional, dona, gent gran, nous col·lectius socialment vulnerables i, en definitiva, d'allò social, de la comunitat i de l'educació.

Participar en aquest espai inclou poder-te expressar, proposar i aportar noves idees i projectes, compartir i endur-te una part de cadascú de nosaltres aportant una part de la teva.

Aquest any, com a novetat, posem a disposició el correu electrònic pedagogia.social@pedagogs.cat amb el que pots contactar amb el GRPS. També, des del GRPS, aprofitarem les noves tecnologies per assegurar la participació de tothom. 

Que la teva ubicació no sigui un impediment per participar, siguis d'on siguis: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Així doncs, escriu-me,  no t'ho pensis. Envia'ns les teves inquietuds i propostes! Comparteix! Aporta! Fem-nos visibles!

Benvingut/a!


Irene Casas Serra
Coordinadora Grup de Recerca Pedagogia Social
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Data de publicació: 18/1/2019