Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ´LES ENTITATS MIREN EN CLAU 360´ 27/09/2019 A GIRONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

"LES ENTITATS MIREN EN CLAU 360" 27/09/2019 A GIRONA

El passat 27 de setembre es va portar a terme la JORNADA "LES ENTITATS MIREN EN CLAU 360" organitzada per EDUCACIÓ 360 A GIRONA, al Centre Cívic Ter de Girona, on es van aplegar unes setanta persones de les comarques gironines.

Des de la vocalia de COPEC GIRONA vam estar molt ben representats per la Victòria Rodríguez, pedagoga experta del Col·legi. 

La presentació de les experiències i projectes educatius comunitaris a Girona -amb mirada 360- va ser tot un èxit, fet que posa de manifest la complicitat i compromís que hi ha entre les entitats i els centres educatius per a fer que en l'educació, tant dins com fora de l'horari lectiu, tots hi estiguem implicats.  

Vam conèixer i aprendre de les experiències 360 de Càritas Girona, Fundació SerGi, Escoltes i Guies de Girona, Fundació Espai, ... un treball comunitari per repensar en clau 360. 

També es va presentar la guia pràctica “Repensem els Projectes Educatius Comunitaris, en clau 360”. 

El Col·legi de Pedagogs participa i dona suport a l'Aliança Educació 360, sumant esforços per a promoure l'educació més enllà de l'horari lectiu, perquè l'educació és present en tots els espais de la persona i al llarg del seu cile vital.
El proper 27 de setembre de 2019 organitzada per EDUCACIÓ 360 A GIRONA, es portarà a terme la JORNADA "LES ENTITATS MIREN EN CLAU 360", al Centre Cívic Ter de Girona (Carrer de Can Sunyer, 46), de 17:45 a 21:15 hores. 

Des del Col·legi de Pedagogs hi col·laborem en l'organització com a entitat membre de l'Aliança Educació 360 a les Comarques Gironines, representats per Susagna Riera, vocal de COPEC GIRONA, des del passat març. Compartim l'objectiu de treballar per a què tothom pugui tenir més i millors oportunitats educatives i connectar l’educació i els aprenentatges. Així mateix, el COPEC s'hi va sumar a l'Aliança EDUCACIO360 - Educació a temps complet el gener de 2018, quan es va presentar aquesta iniciativa. 

En la Jornada es presentaran diferents experiències i projectes educatius comunitaris a Girona amb mirada 360 i també la guia pràctica “Repensem els Projectes Educatius Comunitaris, en clau 360”, a càrrec de Clàudia Vallvé, coautora. 

Us animem a participar i compartir aquesta mirada 360: 
ORGANITZA: Xarxa Territorial d’Educació 360 a les Comarques Gironines conjuntament amb Càritas Diocesana de Girona, la delegació de Girona del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, la Fundació Catalana de l’Esplai, la Fundació Esplai Girona – Mare de Déu del Mont, la Fundació SER.GI i els Minyons Escoltes i Guies de Catalunya – demarcació de Girona.


Data de publicació: 27/9/2019