Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com IV CONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS - COMUNICACIONS I POSTERS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Activitats i formació > Jornades

IV CONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS - COMUNICACIONS I POSTERS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > IV CONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS - COMUNICACIONS I POSTERS
Els COMITÈS, formats per COPEC, TSCAT, CEESC i COPC, han représ l'organització del IV Congrés de Serveis Bàsics i Especialitazats, després de la parada d'estiu i que es decidís les noves dates per la seva realització pel 16 i 17 de setembre de 2021.

Atès que seguim amb incerteses sobre l'evolució i control de la pandèmia, els COMITÈS treballen en diferents escenaris per garantir que es dugui a terme el IVCSSBE en les dates previstes (16 i 17/09/2021)

Us animem a presentar les vostres COMUNICACIONS i PÒSTERS d'experiències, projectes i bones pràctiques, a partir dels eixos del IVCSSBE, molts dels quals portaran l'empremta que està deixant el COVID en el nostre quefer professional en l'atenció a les persones.

Publicacio: 03/11/2020

________________________________________

És per això que els Col·legis Professionals organitzadors: COPEC, TSCAT, CEESC i COPC, han decidir ajornar el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats que estava previst pels dies 22 i 23 d’octubre de 2020. 

La noves dates programades són els dies 16 i 17 DE SETEMBRE DE 2021, al mateix lloc que s'havia previst: PALAU DE CONGRESSOS DE GIRONA

En aquesta edició del Congrés del que el COPEC lidera l'organització, els 4 col·legis que l'impulsem Col·legi d'Educadores i Educadors Socials, el Col·legi de Psicologia, el Col·legi Oficial de Treball Social i el Col·legi de Pedagogs, sota el lema “Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia”, abordaran les diferents situacions de dependència, interdependència i autonomia en la xarxa de relacions i de cura entre les persones. Que tindran en compte la reflexió, moments compartits, experiències i vivències al voltant de la situació que estem vivint.

Publicació: 31/07/2020

_____________________________________

Amb el lema Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia, aquest IV Congrés que organitzem el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, tractarà les diferents situacions de dependència, interdependència i autonomia en la xarxa de relacions i de cura entre les persones.

El moment d’aturada i protecció vers el coronavirus que estem vivint aquest 2020 no passarà per alt en l’abordatge de la temàtica i l'anàlisi del sistema social.

El IV Congrés s'emmarca en quatre eixos desglossats en les diferents situacions de dependència des de la seva gènesi fins a l'enfortiment i l'autonomia com a procés de transformació; 1) Addiccions, 2) Dependències relacionals en el cicle vital, 3) Diversitats i altres situacions que generen dependència i 4) Sistemes Generadors d'autonomia i dependència. 

Ja podeu consultar el PREPROGRAMA i us informem que s'ha obert el termini de PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS I PÒSTERS

Publicació: 02/01/2020

Data de publicació: 3/11/2020