Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COVID-19: AJUTS PER A LA QUOTA DEL 2N SEMESTRE | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Comunicacions

COVID-19: AJUTS PER A LA QUOTA DEL 2N SEMESTRE

Benvolgudes col·legiades i benvolguts col·legiats, espero que totes i tots estigueu be donades les circumstàncies.

 

Ahir es va acabar l'estat d'alarma i comença una nova etapa en què la Generalitat ha batejat de REPRESA i que serà la què anirà indicant els protocols a seguir.

 

Des del COPEC, seguim amb Secretaria Telemàtica per dos motius, el primer per prevenció davant del COVID-19 i el segon perquè tenim dos membres de la secretaria de baixa, cosa que, tot i tenint totes les mesures de seguretat implementades, ens impedeix fer aquesta represa de l'atenció presencial. Esperem que en breu puguem activar-la.

 

Durant aquests mesos la junta de govern, davant la crisi econòmica i social que ha acompanyat la pandèmia, va ajustar el pressupost del COPEC als mínims de subsistència, i va acordar una línia d'ajuts per als col·legiats/des en la quota del 2N. SEMESTRE 2020, que s'emetrà el 15/07/2020.

 

Una línia d'AJUTS adreçada als col·legiats i col·legiades que treballen per compte pròpia i van haver de tancar i pels treballen per compte aliena i s'han vist abocats a ERTOS o s'han quedat a l'atur.  Així com mantenir el mateix l'import del 2019 en la quota ordinària del 2n semestre i no aplicar l'augment aprovat per aquest any, augment que s'aplicarà a partir el 2021.

 

Tota la informació d'aquest ajuts la teniu a: http://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=4675&i=ca per qualsevol dubte contacteu amb la Virginia Sanuy, al mail copec@pedagogs.cat o al telèfon 609 40 38 79.

 

En aquest moment els Pedag@gs i Psicopedag@gs, tenim fronts oberts que donarem resposta contundent des del COPEC: l'omissió del pedagog/a i del psicopedagog/a en els discursos polítics, tant de l'Estat com de la Generalitat i la intromissió, al nostre entendre, del Educador/a Social en l'àmbit escolar, amb funcions paral·leles a les que estem desenvolupant.

 

Ens anem despertant d'un mal son, que encara no s'ha acabat, i totes i tots intentem refer-nos i continuar endavant, amb Salut i Pedagogia!

 

Rebeu una afectuosa abraçada,


Rosa Rodríguez Gascons
Presidenta

Data de publicació: 22/6/2020