Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com TORNEM DE VACANCES AMB EMPENTA PEDAGÒGICA! | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Comunicacions

TORNEM DE VACANCES AMB EMPENTA PEDAGÒGICA!

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > TORNEM DE VACANCES AMB EMPENTA PEDAGÒGICA!

Benvolgudes i benvolguts col·legues,

 

Espero que estigueu bé totes i tots i que hàgiu pogut fer una mica de desconnexió en aquest agost tan atípic.

Dimarts vam recuperar l'atenció presencial! ja tenim oberta la Secretaria Tècnica del COPEC a Barcelona, de 9 a 14h, de dilluns a dijous. Si veniu digueu-nos-ho abans, si podeu, i així garantirem la seguretat.

Les activitats presencials al COPEC: reunions, lloguers d'espais, actes... de moment s'hauran d'esperar. També esperaran les seus de COPEC-GIRONA, COPEC-LLEIDA i COPEC-TARRAGONA, per les diferents restriccions que hi ha arreu, estarem pendents de l'evolució de la pandèmia i de les mesures per anar guanyant presencialitat.

Però estarem ben actius! De setembre a desembre hi ha en marxa activitats telemàtiques, com el webinar d'Orientació i el d'Emprenedoria, l'acte del Dia del Docent, les reunions dels Grups de Recerca, la participació a les Jornades de Mediació de Tarragona i a la del Cicle Infància, etc...

I... ja tenim data per la celebració de la Junta General dels col·legiats i col·legiades que vam ajornar, serà el dia 22 d'octubre de 18:30 a 21:00h, per via telemàtica. Espero que en siguem molts!

I tot gràcies, col·legiats i col·legiades, al vostre suport a aquest gran projecte que és el COPEC, que ja te 18 anys, i que permet que totes i tots defensem, promovem, visibilitzem i enfortim la PEDAGOGIA.

Només dir-vos que tota la Junta de Govern, i jo mateixa, estem amatents per fer-vos costat en tot allò que necessiteu i estigui a la nostra ma.

Rebeu una afectuosa abraçada


Rosa Rodríguez Gascons
Presidenta

Data de publicació: 3/9/2020