Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PEDAGOGIA I EMPRESA: LA MARCA PERSONAL | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

PEDAGOGIA I EMPRESA: LA MARCA PERSONAL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > PEDAGOGIA I EMPRESA: LA MARCA PERSONAL
Aquesta setmana hem tingut el #Webinar sobre #MarcaPersonal on els nostres col·legues emprenedors i emprenedores van poder conèixer com aquesta estratègia els pot aportar per fer-se rellevant en el món d'avui. Trobar qui ets, saber a qui parles i posar en marxa la comunicació en els contextos adequats són algunes de les claus que l'Alicia Linares va compartir amb nosaltres. Gràcies Alícia!

La nostra Presidenta Rosa Rodríguez Gascons va inaugurar el webinar fent referència al context actual i a com la visió constructiva de la Pedagogia ens ha d'ajudar més que mai.

A més a més, vam tenir el plaer de comptar amb la Monste Basora, Directora d'Emprenedoria de Barcelona Activa que va compartir amb nosaltres algunes claus importants per emprendre en l'entorn actual: tenir molt clar a qui ajudes amb la teva proposta, construir un model de negoci que entregui valor en el canal digital, tenir clar que haurem de sumar talent divers al nostre projecte i explorar constantment. Gràcies Montse!

#MarcaPersonal #Emprenedoria #PedagogiaEmpresa

___________________________________

INAUGURACIÓ WEBINAR

Bona tarda, espero que estigueu be totes i tots, vivim moments complexos, amb mesures restrictives que a més de limitar-nos la mobilitat afecta de ple en la nostra tasca professional.

És en aquest context d'incertesa que, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, en el mes de maig va posar en marxa una cicle de webinars pedagògics adreçats als pedagogs/gues i als psicopedagogs/gues. Uns webinars formatius que tenen per finalitat abordar temes d'interès per a la professió.

El d'avui és un webinar molt pràctic que ens parlarà de la nostra marca personal com a professionals i se centrarà en l'emprenedoria pedagògica.

Un taller que dinamitzarà Alicia Linares, Sòcia i Co-Fundadora de Monday Happy Monday, vocal Pedagogia i Empresa del COPEC i que clourà Montse Basora, Directora Operativa Emprenedoria de Barcelona Activa, amb qui hem començat ha col·laborar.

Aquest webinar, que s'ha organitzat i s'impartirà en català, ha tingut molt impacte amb més de 55 inscripcions: tenim amb nosaltres col·legues de Tarragona, de Barcelona, de Lleida, de Girona i també de Vizcaya i d'Andorra. Gràcies per acompanyar-nos i fer-nos confiança.

Vull agrair la presència entre nosaltres de Josep Moratal, coordinador del Servei de Programes i Projectes de Ensenyaments Professionals, de la Direcció General de Formació Professional Inicial, amb qui el COPEC hem iniciat contactes per possibles col·laboracions.

Abans de començar aquest taller, vull traslladar l'agraiment de la Junta de Govern, a Alicia Linares i Montse Basora, per la seva generositat en compartir amb nosaltres el seu saber i la seva experiència, de forma altruista.

Gaudim del taller amb molta salut i molta pedagogia!

Rosa Rodriguez i Gascons
Presidenta

____________________________________


Webinar - LA MARCA PERSONAL EN L'EMPRENEDORIA PEDAGÒGICA - 03/11/2020 - 18-19:30

Què és la marca personal?
La marca personal es crea o es desenvolupa?
Em pot ajudar la marca personal al meu projecte emprenedor?

Taller adreçat a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues emprenedors/res, que vulguin impulsar el seu projecte mitjançant la seva marca personal.

Coneixerem què és i que no és la marca personal i ens inspirarem en alguns referents.

Coneixerem la importància de l'autenticitat i quin és el procés que cal seguir per desenvolupar una marca creïble i que ens ajudi a assolir els nostres objectius.

PRESENTA: Rosa Rodríguez Gascons, Presidenta del COPEC

EXPERTA: Alicia Linares Roger, Pedagoga, Sòcia i Co-Fundadora de Monday Happy Monday, vocal Pedagogia i Empresa del COPEC

CLOENDA: Montse Basora Farre, Directora Operativa Emprenedoria de Barcelona Activa


ORGANITZA:

Vocalia de Pedagogia i Empresa

Data de publicació: 6/11/2020