Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com FESTES NADALENQUES ENTRANYABLES I ALHORA ATÍPIQUES | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Comunicacions

FESTES NADALENQUES ENTRANYABLES I ALHORA ATÍPIQUES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > FESTES NADALENQUES ENTRANYABLES I ALHORA ATÍPIQUES

Benvolgudes i benvolguts, espero que estigueu be vosaltres i el vostre entorn.

Clou un any en què la resiliència ha ha sigut clau per a adaptar-nos a noves formes de fer i relacionar-nos i on el COPEC també ha entomat el repte posant en joc tots els recursos que tenia al seu abast...

... fent suport als que treballen per compte pròpia, estan a l'atur o en ERTOs... amb una quota reduïda al 2n semestre del 2020. Ajuts que seguiran vigents per la quota del 1r. Semestre del 2021.

... adaptant l'atenció col·legial des de la distància per donar resposta al col·lectiu col·legial, amb el compromís de la nostra Secretaria Tècnica i de la nostra Junta de Govern.

... seguint l'activitat, amb l'ajut de les Vocalies i dels Grups de Recerca, amb un cicle de webinars per compartir espais professionals del pedagog/a i psicopedagog/a. I, abans del confinament, las últimas celebracions presencials amb el Dia de la Mediació i, per primer cop, el Dia de la Dona.

... defensant al pedagog/a i al psicopedagog/a com a professionals essencials en el sistema educatiu, davant la invisibilitat i la ingerència aliena. I amb campanyes de promoció de la PEDAGOGIA i del PEDAGOG/A i PSICOPEDAGOG/A.

... assolint la fita de fer el nom del COPEC inclusiu i adaptat al llenguatge de gènere, amb l'aprovació en la Junta General del 22/10/2020 del canvi de nom pel de: COL·LEGI OFICIAL DE PEDAGOGIA DE CATALUNYA (RES JUS/2899/2020)

Any ple d'incerteses i complexitat, però intens en activitat i en sentiments a flor de pell... amb aquest bagatge i l'esperança posada en el 2021, ens donarem un descans tancant el COPEC des de dia 24 de desembre fins el 6 de gener, per agafar noves energies i seguir endavent.

La Junta de Govern us fem arribar amb aquesta NADALA, els millors desitjos per aquestes festes entranyables i alhora atípiques d'aquest 2020.

Una afectuosa abraçada i cuidem-nos molt!

Rosa Rodríguez Gascons
Presidenta

Data de publicació: 23/12/2020