Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com AMBAIXADORS/RES DE LA PEDAGOGIA: ENTREVISTEM A MARINA TOMÀS FOLCH | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

AMBAIXADORS/RES DE LA PEDAGOGIA: ENTREVISTEM A MARINA TOMÀS FOLCH

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > AMBAIXADORS/RES DE LA PEDAGOGIA: ENTREVISTEM A MARINA TOMÀS FOLCH

El Col.legi Oficial de Pedagogia de Catalunya vetlla per posar en valor l’aportació de la Pedagogia, mitjançant l'educació, en els seus àmbits d’actuació. És per això que porta a terme accions de visibilització de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, professionals que treballen amb i per les persones al SISTEMA EDUCATIU, al SECTOR SOCIAL i a l'EMPRESA.

És així com neix AMBAIXADORS/RES DE LA PEDAGOGIA, en el marc de les propostes "Què ens mou al col·lectiu col·legial?", que vol donar a conèixer el bagatge i llegat de PEDAGOGS/GUES I PSICOPEDAGOGS/GUES que fan crèixer i enfortir la PEDAGOGIA com a generadora de canvi i oportunitats per a les persones i la comunitat.

Una iniciativa que vol donar veu a col·legues referents dins del seu àmbit, que són inspiradors/res per als PEDAGOGS/GUES i PSICOPEDAGOGS/GUES i pels les noves generacions de professionals de la pedagogia. Cicle d'entrevistes promogudes per la Junta de Govern aquest 2021.

Marina Tomàs-Folch, catedràtica Pedagogia Aplicada UAB,
entrevista Antoni Navio, tresorer, (23/04/2021)
Mercè Homs, pedagoga coach i Impulsora VITAL
de projectes, entrevista Alicia Linares,
vocal Pedagogia i Empresa (10/03/2021)
Àngels Balsells, catedràtica de Pedagogia UDL
entrevista Pilar Morral, vocal Pedagogia Social
(18/02/2021)
Jordi Riera, catedràtic d’Educació URL
entrevista Rosa Rodríguez, presidenta  (24/01/2021)

Data de publicació: 24/1/2021