Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ´DEIXAR DE FUMAR, LA TEVA ALTRA VACUNA´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Pedagogia i Salut

"DEIXAR DE FUMAR, LA TEVA ALTRA VACUNA"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > "DEIXAR DE FUMAR, LA TEVA ALTRA VACUNA"

NOTA DE PREMSA DEPARTAMENT DE SALUT:

"Més de 36.000 persones han utilitzat fàrmacs per deixar de fumar finançats públicament durant el 2020"

El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, participa, un any més, en la SETMANA SENSE FUM que organitza el Programa d’Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, conjuntament amb altres col·legis professionals i organitzacions.

Com bé indica el seu nom, aquesta campanya té com a objectiu sensibilitzar als fumadors i fumadores per deixar enrere els mals hàbits i fomentar la salut entre la societat. Aquest 2021 el lema de la campanya és: "Deixar de fumar, la teva altra vacuna", relacionant-ho amb la situació tan atípica que ens ha deixat la Covid-19.

Com ja sabem, l’educació i la pedagogia hi té molt a dir en el foment de bons hàbits saludables, i pensem que, com a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues no podem deixar escapar l’oportunitat d’aportar la nostra contribució, a la Setmana Sense Fum, en la conscienciació dels prejudicis que te per la salut el tabac, i estem convençuts que incidir pedagògicament des d’edats primerenques, és clau!

Deixar de fumar és un procés complex on la fortalesa, la constància i resiliència de cada un és important per arribar a bon port. La bona salut ens aporta una millor predisposició davant la vida i més eficàcia en totes les facetes, tant personals com professionals.

El pedagog/a i el psicopedagog/a, són responsables d’acompanyar a les persones, i fer emergir tot el seu potencial en habilitats i capacitats. Aquesta també és la nostra funció promoure la generació d’hàbits saludables, oferint iniciatives, recursos i estratègies.

Més informació:


El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya se suma, un any més, a la XXII Setmana Sense Fum 2021 sota el lema DEIXAR DE FUMAR, LA TEVA ALTRA VACUNA, on es duran a terme diverses activitats la setmana del 25 al 31 de maig. 

El COPEC aposta pel foment dels hàbits saludables mitjançant l’educació, i dóna suport als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que treballen i desenvolupen la seva tasca en el sector, i durant aquest any tan atípic que hem tingut, volem agrair la seva fortalesa i resiliència davant a situacions difícils.

Publicat maig 2021


Tu també hi tens molt a dir, anima’t a respondre l’enquesta de la Setmana Sense Fum 2021 i podràs guanyar una ampolla termo amb revestiment ceràmic, lliures de BPA, altament resistents i lleugeres. 

Pots fer-ho entrant a la Pàgina Web de la XXII Setmana Sense Fum 2021, tens temps fins al 5 de maig.

Els resultats de les enquestes es faran públics a la mateixa pàgina Web de la XXII Setmana Sense Fum durant la setmana del 25 al 30 de juny, on també es publicaran els guanyadors/es del premi. 

  • MATERIALS relacionats en la Setmana Sense Fum 2021
  • ACTIVITATS plantejades durant la Setmana Sense Fum 2021
  • ADHESIONS a la XXII Setmana Sense Fum 2021
  • Recorda fer-ne difusió a les Xarxes Socials amb els hastaghs #SSFCAT2021 #SumaSalut
Publicat abril 2021


Data de publicació: 28/5/2021