Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PRIMERES JORNADES ORIENTAFP, AMB LA COL·LABORACIÓ DEL COPEC | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

PRIMERES JORNADES ORIENTAFP, AMB LA COL·LABORACIÓ DEL COPEC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > PRIMERES JORNADES ORIENTAFP, AMB LA COL·LABORACIÓ DEL COPEC
El Col·legi Oficial de Pedagogia col·labora amb les 1as Jornades ORIENTAFP que es van celebrar el passar 1 i 2 de juliol.  Amb la participació de M. Victòria Gómez, vicepresidenta del COPEC, en el Comité Científic de les Jornades OrientaFP.

La vicepresidenta del COPEC, M. Victòria Gómez, es va fer càrrec de moderar i conduir la Taula 4: "Transformacions en l’accio tutorial i l’Orientació a l’FP: La dimensió orientadora del professorat d’FP, el canvi de mirada cap al’alumnat i l’acció tutorial" , amb la participació d’expertes i experts en orientació educativa.

On van confluir debat i reflexió de la ma de Iolanda Salamanca, coordinadora pedagògica de l’institut Antoni Pous i Argila (Manlleu), Carles Vila Mumbrú, expert en acció socioeducativa amb adolescents i joves, en el marc de l’animació sociocultural i de les polítiques de joventut, Marius Martínez, Professor titular del departament de Pedagogia Aplicada de la UAB i Pilar Nus,  subdirectora general d’Ordenació Curricular d’FP,  en la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments artístic.

Expert@s que parlen de la #Tutoria en la #FP, des de cinc perspectives diferents, però amb un denominador comú: la importància del vincle, la motivació i l’escolta activa del tut@r amb l’alumnat i la coordinació i la tutoria compartida.


________________________________________________


ORIENTAFP, de la Subdirecció General de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals, organitza les Primeres Jornades ORIENTAFP, que es faran el proper 1 i 2 de Juliol, en format telemàtic, on es reflexionarà i debatrà al voltant de:

"Quines competències ha hagut de desenvolupar el professorat, o quins són els seus límits i possibilitats a l’hora  d’abordar les transformacions a l’FP, són algunes de qüestions que guiaran la reflexió durant dues jornades, en les que, a través de diferents escenaris clau i acompanyats per actors rellevants, parlarem i pensarem sobre els rols del professorat d’FP d’avui i del futur."

Jornades que ha comptat amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya


Data de publicació: 12/7/2021