Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL IV CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS ES FA A GIRONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

EL IV CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS ES FA A GIRONA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL IV CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS ES FA A GIRONA Bon inici de setembre,

Com segurament ja sabeu, enguany el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya coordina l’organització del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que vam ajornar el 2020 i que es farà els propers 16 i 17 de setembre.

Com a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues és un repte importantíssim que hem entomat amb molta força i il·lusió amb el suport dels Col·legis de Psicologia, Treball Social i Educació Social.

Com a gironins i gironines encara hem d’estar més engrescats pel fet de dur-se a terme a la nostra capital, al Palau de Congressos de Girona. És una gran oportunitat.

L’accés i la inscripció són molt assequibles, podeu assistir presencialment o participar-hi telemàticament. I el ventall de professionals especialitzats, experiències i possibilitat d’accedir a reflexions i d’aportar-ne és amplíssima. Els nostres pensaments igual que nosaltres requereixen intercanvis i posades en comú.


Mireu el programa, us esperem!


Susagna Riera i Anglada
Pedagoga Social núm. 286
Vocal del Col·legi Oficial de Pedagogia a Girona

Data de publicació: 1/9/2021