Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com FITES ASSOLIDES I ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL IV CSSBE | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Activitats i formació > Jornades

FITES ASSOLIDES I ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL IV CSSBE

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > FITES ASSOLIDES I ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL IV CSSBE

NOTA DE PREMSA

FITES ASSOLIDES I ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL IV CONGRÉS DE SERVEIS BÀSICS I ESPECIALITZATS

  • El IV Congrés un exemple del què passa quan s’uneixen voluntats, experiències i coneixements del conjunt dels/de les professionals de l’àmbit social.
  • Més de 500 professionals, presencials i en streaming, amb les limitacions de la pandèmia, van debatre, analitzar i assolir els objectius proposats.
  • La crisi social i econòmica va estar present en tot el Congrés, sense perdre de vista el lema “Dependències al llarg del Cicle Vital. Enfortiment i Autonomia” i l’anàlisi de la situació dels Serveis Socials i el desplegament del Pla Estratègic de Serveis Socials 2021-24.

Girona, 20 de setembre de 2021 

El passat 16 i 17 de setembre va tenir lloc el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, amb el lema “Dependències al Llarg del Cicle Vital. Enfortiment i Autonomia” al Palau de Congressos de Girona. Un Congrés que, com els que l’han precedit, està adreçat als i a les professionals dels Serveis Socials, on van tornar a retrobar-se per compartir i reflexionar al voltant de les dependències i l’autonomia, el model de Serveis Socials, les necessitats de la ciutadania i la situació dels i de les professionals, amb la crisi social i econòmica de la pandèmia com a marc.

Culminen així 3 anys de treball continuat, rigorós i intens dels quatre col·legis professionals: Pedagogia, Educació Social, Psicologia i Treball Social, fruit de la unió de voluntats, experiències i coneixements amb una mirada interdisciplinària.  Un Congrés, ajornat 1 any i condicionat per les limitacions de la pandèmia, es va reinventar aconseguint reunir 523 professionals dels quals 375 van poder assistir presencialment i la resta per streaming. 

JA POTS LLEGIR LA NOTA DE PREMSA COMPLETA A CSSB.CAT

Data de publicació: 20/9/2021