Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CRIT PER A LES DONES AFGANESES EN EL DIA DE L’ERADICACIÓ DE LA VIOLENCIA MASCLISTA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Dona i Pedagogia

CRIT PER A LES DONES AFGANESES EN EL DIA DE L’ERADICACIÓ DE LA VIOLENCIA MASCLISTA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > CRIT PER A LES DONES AFGANESES EN EL DIA DE L’ERADICACIÓ DE LA VIOLENCIA MASCLISTA


El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC), s’ha adherit a la iniciativa "Crit per les dones afganeses",  una manifestació virtual organitzada per les dones catalanes per la igualtat a Afganistan. 

Aquesta iniciativa, a la qual s’han afegit  dones de tots els àmbits de Catalunya, pretén ser un clam multitudinari per denunciar  el règim destructor que atenta contra els drets humans dels afganesos i afganeses. La "Comissió de Dones i d’Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya" és una de les tres promotores de l’acció conjuntament amb FIDEM (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora)  i dones COEINF.

La Manifestació serà el 27/11/2021, al Passeig de Gràcia i l’acte central serà a les 18 hores

Tota la informació es pot consultar a: www.critvirtual.com, on es pot seguir el programa i tramitar les vostres inscripcions per participar-hi.

Des del COPEC, a més de fer-ho com a Intercol·legial, ens sumem com a entitat a la iniciativa, i animem al col·lectiu col·legial que us hi sumeu a nivell individual i ho feu extensiu als vostres contactes.

Data de publicació: 25/11/2021