Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PLATAFORMA DE DESCOMPTES MEMBERS CLUB | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Avantatges comercials

PLATAFORMA DE DESCOMPTES MEMBERS CLUB

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > PLATAFORMA DE DESCOMPTES MEMBERS CLUB

Guanya una de les 5 nits d’hotel per a 2 persones gràcies a la Plataforma d’avantatges per als col·legiats Members Club. Accedeix al club des del web del Col·legi i registra’t per participar en el sorteig abans del 16 de JUNY!

Members Club és una plataforma de descomptes exclusiva pels col·legiats/des.

L’accés és gratuït: entra a l’apartat “Enregistra’t” que trobaràs a la part superior dreta del club, introdueix les teves dades. Rebràs un e-mail al teu correu electrònic per validar l’enregistrament.

Si tens qualsevol dubte pots utilitzar el xat del club o omplir el formulari que trobaràs a la secció Ajuda. En aquest apartat també trobaràs com pots descarregar-te el club al mòbil per gaudir dels avantatges des d’on vulguis!

Les promocions s’actualitzen periòdicament. La plataforma és exclusiva pels col·legiats/des i els descomptes que hi trobaràs es poden aplicar a familiars.

Més informació a la Plataforma Members Club.


La Plataforma Members Club ofereix 250 Assegurances de Salut Digital com a Premi per als Col·legiats

Barcelona, 14 de setembre de 2023 

Els membres del Club podran sol·licitar una de les 250 Assegurances de Salut Digital disponibles mitjançant un senzill FORMULARI

A-S Digital és una Assegurança de Salut que t’ofereix MGC Mútua amb cobertures de medicina digital. Volem fer-te un regal i agrair la teva confiança. El primer any és totalment gratuït i sense compromís pels 250 primers que ho demanin.