Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com RADIO FALSET - MC TORRES PRESIDENTA COM. DEONTOLOGIA ´DIA DE LA PEDAGOGIA´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

RADIO FALSET - MC TORRES PRESIDENTA COM. DEONTOLOGIA "DIA DE LA PEDAGOGIA"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > RADIO FALSET - MC TORRES PRESIDENTA COM. DEONTOLOGIA "DIA DE LA PEDAGOGIA"
Ràdio Falset - PRIOREM PRIORAT - 4/12/2021 "Dia Internacional de la Pedagogia"  (Minut 15:20 a 40:35)

M. Concepció Torres Sabaté, presidenta de la Comissió de Deontologia

"Tothom parla de pedagogia pero no tothom és pedagog/a que a més dels estudis cal vocació per treballar en aquest àmbit. És cert que molts pares i mares necessiten de la pedagogia per abordar l’educació dels fills i filles, però la pedagogia va molt més enllà de l’educació".

"Pel que fa al DIA INTERNACIONAL DE LA PEDAGOGIA, és un repte del Col·legi Oficial de Pedagogia que fa molt temps hi està treballant. I des de fa un temps hi treballen els representants dels Col·legis Professionals de l’Estat: el de les Illes Balears, el de València i el de Catalunya, el nostre. També amb Iniciatives Col·legials d’arreu de l’Estat: Múrcia, Madrid, Andalusia i Galícia. Tots agrupats dins del Consejo de Colegios de Pedagogía y Psicopedagogía. Tots amb l’objectiu d’aconseguir el DIA DE LA PEDAGOGIA."

"Si això s’aconsegueix serà una festa important per la pedagogia. Des de la política i la pressió que fem els Col·legis Professionals per reivindicar els nostres llocs de treball perquè el perfil del pedagog/a hi pugui accedir, estem segur que el DIA INTERNACIONAL DE LA PEDAGOGIA ajudarà a visibilitzar aquesta feina i aquest professional a nivell mundial."

"Aquest és el repte que tenim i que espero que no massa lluny puguem tenir aquesta festa amb la celebració, si pot ser, del DIA MUNDIAL/INTERNACIONAL DE LA PEDAGOGIA"

Minut 15:20 a 40:35
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > RADIO FALSET - MC TORRES PRESIDENTA COM. DEONTOLOGIA "DIA DE LA PEDAGOGIA"

Data de publicació: 4/12/2021