Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PEDAG@GS I PSICOPEDAG@GS IMPLICATS AMB ELS CENTRES EDUCATIUS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Comunicacions

PEDAG@GS I PSICOPEDAG@GS IMPLICATS AMB ELS CENTRES EDUCATIUS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > PEDAG@GS I PSICOPEDAG@GS IMPLICATS AMB ELS CENTRES EDUCATIUS

El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya ha contactat amb el Conseller d’Educació, el Sr. Josep Gonzàlez-Cambray, amb motiu de l’expansió de la 6a onada de la pandèmia i els seus efectes als Centres Educatius.

El COPEC ha manifestat la seva preocupació per la manca de mestres a primària que s’està informant a través dels diversos Mitjans de Comunicació. 

En aquest sentit, es demana que de la mateixa forma que es va fer en el seu moment, amb la implantació de la 6a hora incorporant pedagogs/gues a primària, si actualment manquen mestres per cobrir les baixes a les etapes d’infantil i primària, es puguin cobrir amb el perfil del pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que estiguin a la Borsa d’Interins.

Des del Col·legi Oficial de Pedagogia, fa temps que estem reivindicant la incorporació del PEDAGOG/A en les etapes d’Infantil i Primària, igual que està a Secundària, atès que considerem que l’Orientació Educativa -amb el que suposa d’acompanyament a famílies, docents i alumnat- cal abordar-ho des d’edats primerenques. Tot i que sabem que aconseguir-ho és un procés llarg, sí que veiem que quan sorgeixen emergències, com les que estem vivint, cal tenir en compte la preparació pedagògica dels PEDAGOGS/GUES per  ajudar a descongestionar la situació actual de bloqueig a causa de l’expansió de la COVID. 

Esperem que la petició feta al Conseller tingui bona acollida i la nostra figura professional pugui col·laborar en aquesta situació tan complexa.

Data de publicació: 18/1/2022