Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC 2002-2022: 20 ANYS TEIXINT CAMINS AMB PEDAGOGIA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

COPEC 2002-2022: 20 ANYS TEIXINT CAMINS AMB PEDAGOGIA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > COPEC 2002-2022: 20 ANYS TEIXINT CAMINS AMB PEDAGOGIA

COPEC 2002-2022: 20 ANYS TEIXINT CAMINS AMB PEDAGOGIA

Educació, Transformació, Benestar

 

El COL·LEGI OFICIAL DE PEDAGOGIA DE CATALUNYA (COPEC) celebra el seu 20è aniversari. 2002-2022. La seva Assemblea Constituent es va celebrar a l’emblemàtic edifici “La Pedrera” de Barcelona el 14 de juny de 2002.

Fem una crida als Pedagogs/gues i Psicopedagogs/gues, a les universitats, als representants polítics, a les organitzacions, que sumin amb el COPEC per a posar en valor als PROFESSIONALS DE LA PEDAGOGIA 

Avui DIA INTERNACIONAL DE L’EDUCACIÓ, el COPEC dona el tret de sortida a un seguit de celebracions que volen posar en valor la tasca essencial que PEDAGOGS/GUES I PSICOPEDAGOGS/GUES fan al llarg i ample de la vida i de la nostra societat. 

Des d’avui 24 de gener, Dia Internacional de l’Educació, fins el 14 de juny, Dia de la Festa de la Pedagogia, el COPEC posa en marxa la campanya "#copec20anys Teixint camins amb Pedagogia. Educació, Transformació, Benestar" 

Al llarg de les celebracions del 20è aniversari, el COPEC vol donar-se a conèixer com la corporació professional consolidada, que és, i que promou i vetlla pels professionals de la pedagogia i la bona praxi professional, mitjançant els elements claus que el defineixen: 

La seva MISSIÓ:

  • Legitimar, representar i defensar la dignitat dels/de les pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, davant les institucions, els altres professionals i la societat tota.
  • Promoure i ordenar la professió pedagògica en el marc social, escolar i de les organitzacions, vetllant per l’ètica en l’exercici de llurs funcions.

La seva VISIÓ:

  • Ser l’única corporació legitimada per representar als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, sent el seu referent professional. 
  • Posar en valor als professionals de la pedagogia com els garants de l’acompanyament en els processos educatius al llarg i ample de la vida. 

Els seus VALORS ESSENCIALS:

  • Educació, transformació i benestar.

El seu CODI DEONTOLÒGIC:

  • Principis, Persones, Professió
  • Professionals, Organitzacions, Societat

Els seus CONTEXTOS PROFESSIONALS

  • Educatiu Formal, Social, Laboral i d’Empresa


#copec20anys

Teixint camins amb Pedagogia.

Educació, Transformació, Benestar

Data de publicació: 24/1/2022