Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC, UN ANY MÉS, JURAT DELS PREMIS D’ESCOLES VERDES | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

EL COPEC, UN ANY MÉS, JURAT DELS PREMIS D’ESCOLES VERDES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL COPEC, UN ANY MÉS, JURAT DELS PREMIS D’ESCOLES VERDES
 
El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya assisteix al lliurament virtual dels premis ESCOLES VERDES, representat per Joan Gamero, vocal de Pedagogia i Escola, membre del jurat en el Premi d’Escoles Verdes 2021

El passat dia 12 de gener de 2022, es va celebrar l’acte virtual d’entrega dels Distintius a les Escoles Verdes noves durant el curs i l’entrega dels Premis d’Escoles Verdes 2021, premis convocats per la Generalitat de Catalunya des de l’any 2009. L’acte es va retransmetre des de l’Escola l’Olivera de Cabrils, on hi va participar la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Conseller d’Educació.

El premi reconeix públicament les iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat dutes a terme per escoles amb el Distintiu escola verda, i ha estat convocat en tres categories:
  • En reconeixement a una trajectòria de millora continuada en el procés d’ambientalització integral del centre i en la implicació en la millora del seu entorn.
  • En reconeixement a una actuació singular, dins o fora del centre educatiu, i que reculli el màxim de contextos d’acció que promou el Programa escoles verdes.
  • En reconeixement a un treball en xarxa, realitzat conjuntament amb altres agents del territori per a la millora ambiental dels diferents centres que participen en el projecte i del seu entorn.
Des del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, membre del jurat, donem l’enhorabona a les ESCOLES VERDES que han guanyat el premi i agraïm el seu compromís en educar per a la sostenibilitat i la seva implicació de forma activa en la millora de l’entorn.

Data de publicació: 28/1/2022