Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com NOTÍCIES EN XARXA - J. GAMERO, VOCAL PEDAGOGIA I ESCOLA: ´LES MASCARETES A LES AULES´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Televisió

NOTÍCIES EN XARXA - J. GAMERO, VOCAL PEDAGOGIA I ESCOLA: "LES MASCARETES A LES AULES"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > NOTÍCIES EN XARXA - J. GAMERO, VOCAL PEDAGOGIA I ESCOLA: "LES MASCARETES A LES AULES"


NOTÍCIES EN XARXA 09/02/2022

Joan Gamero, vocal de Pedagogia i Escola del COPEC.

"HEM D’INTENTAR TREURE LES MASCARETES A LES AULES EL MÉS AVIAT POSSIBLE"

"Tot el que significa tornar a la normalitat, és molt ben acollit per les escoles. Si la pandèmia ho permet, hauríem de poder treure les mascaretes a les aules, sobretot en les primeres edats d’infantil i primer cicle de primària".

"Pels alumnes que estan en procés de lectoescriptura és important poder veure la cara dels docents. És veritat que es poden utilitzar mascaretes transparents, però l’aprenentatge no és el mateix. Emocionalment, els gestos i les formes comuniquen molt més que les paraules".

"Hauríem de poder fer un balanç per veure els possibles efectes col·laterals. A vegades no es valora l’etapa infantil com s’ha de valorar, i els infants són molt resilients. Com adults, hem d’intentar trobar la part positiva de la situació".

ENTREVISTA COMPLETA a partir del minut 4:25

Data de publicació: 9/2/2022