Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ´ACTIVA’T I COMENÇA A SUMAR´. DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA. | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Pedagogia i Salut

"ACTIVA’T I COMENÇA A SUMAR". DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > "ACTIVA’T I COMENÇA A SUMAR". DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA.

Avui, dia 6 d’abril, celebrem el dia Mundial de l’Activitat Física, des d’on el COPEC, participem amb la iniciativa conjunta entre SGEAF i ASPCAT, en el marc del projecte d’integració de Suma Salut a Catalunya. 

Amb motiu del DMAF, es va dur a terme una enquesta poblacional amb la participació de 1.240 persones, on ja es poden consultar els resultats.

Amb el lema "Activa`t i comença a sumar", volem emfatitzar la importància de l’activitat física per promoure la salut i prevenir malalties relaciones amb el sedentarisme. El sedentarisme és un dels principals factores de risc de mort als països occidentals, però tan sols un 7% de les persones enquestades n’és conscient de què significa exactament: passar massa temps en una posició asseguda, sense moviment.


PARTICIPA EN L’ENQUESTA ANUAL DEL DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA (FINS EL 20 DE MARÇ)


El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, participa, un any més, en la celebració dels Dies Mundials que organitza SumaSalut; Dia Mundial de l’Activitat Física, Dia Mundial sense Tabac i Dia Mundial sense Alcohol. 


El Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), tindrà lloc el 6 d’abril, i el lema d’aquesta edició és «Activa’t i comença a sumar». 


L’objectiu del DMAF és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.


Com a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, experts en els processos d’aprenentatge i adquisició de coneixements, volem traslladar el valor de l’educació, pel desenvolupament integral i harmoniós de les capacitats corporals i mentals.


Us animem a respondre l’enquesta anual d’aquesta campanya en què han participat entitats de diferents àmbits, entre elles, el COPEC.


#SumaSalut #DMAF #GentActiva #MouLaVida

Data de publicació: 6/4/2022