Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com HOLA.COM - L. PINILLA, MEMBRE XARXA D’EXPERTES: ´QUAN APRENDRE A LLEGIR?´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

HOLA.COM - L. PINILLA, MEMBRE XARXA D’EXPERTES: "QUAN APRENDRE A LLEGIR?"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > HOLA.COM - L. PINILLA, MEMBRE XARXA D’EXPERTES: "QUAN APRENDRE A LLEGIR?"

HOLA.COM - 10/03/2022

Reportatge de la periodista Terry Gragera amb la participació de Laia Pinilla, pedagoga i membre de la xarxa d’expertes del COPEC.


“En l’etapa d’Infantil hi ha molt de moviment i experimentació de tot el que els envolta, i tot això té molt a veure amb la lectoescriptura. Quan s’avança en el pla motriu, hi ha progressos en la lectoescriptura”.

“És contraproduent forçar i obligar a repetir com es feia antany. És important tenir en compte la motivació i l’interès del nen/a, perquè són un dels condicionants de l’aprenentatge”.

“El millor reforç que pot fer la família és llegir-los des que són bebès. Qualsevol moment del dia és bo. Així els nens van generant curiositat i tenen un bon model de lectura en els seus pares. Aquests moments compartits en relació a la lectura són molt positius”.

Data de publicació: 10/3/2022