Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC- GIRONA: CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2022 - LA SALUT MENTAL | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

COPEC- GIRONA: CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2022 - LA SALUT MENTAL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > COPEC- GIRONA: CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2022 - LA SALUT MENTAL

PROGRAMA INSCRIPCIONS

  • La SALUT MENTAL, tema central de la nova edició de les Converses Pedagògiques organitzades pel Grau de Pedagogia de la UdG.
  • Dimarts, 19 d’abril de 2022, Sala d’Actes de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (Plaça Sant Domènech, 9, 17004, Girona).

Acte organitzat pels Estudis de Pedagogia de la Universitat de Girona (UdG), amb la col·laboració de l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut), de la Fundació Ser.Gi i COPEC-GIRONA (Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya a Girona)

Enguany, l’acte reuneix tres conferències que posaran en valor la importància del benestar emocional, psicològic i social de les persones, comptant també amb dues sessions de tallers de conversa.

Les Converses Pedagògiques van adreçades als estudiants del Grau en Pedagogia, que podran acreditar un crèdit, i a la resta d’estudiants del conjunt de la UdG, així com als professionals del món de l’educació i, en general, a totes les persones interessades. 

L’acte començarà a les 8:45h del matí i finalitzarà a les 19:00h de la tarda del mateix dimarts 19 d’abril. 

ACCÉS LLIURE AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA 

Consulta el PROGRAMA


Data de publicació: 12/4/2022