Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INTERCOL·LEGIAL, DONES I IGUALTAT ´ELS REPTES PROFESSIONALS EN UNA SOCIETAT LÍQUIDA´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Dona i Pedagogia

INTERCOL·LEGIAL, DONES I IGUALTAT "ELS REPTES PROFESSIONALS EN UNA SOCIETAT LÍQUIDA"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > INTERCOL·LEGIAL, DONES I IGUALTAT "ELS REPTES PROFESSIONALS EN UNA SOCIETAT LÍQUIDA"


Inscripcions presencials (amb aforament limitat): intercat@icab.cat


La Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, de la que el COPEC en forma part, organitza el proper 26 d’abril , a les 18hs a la seu de l’Associació (seu ICAB), la conferència "Els reptes professionals en una societat líquida", en el marc del cicle "Les Dones Professionals Actuem". 


Des del COPEC, Alicia Linares, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa, participarà en la ponència "La learnability, la metacompetència clau per adaptarnos al futur".


Podeu veure el programa complet a continuació:


PROGRAMA


18:00h Benvinguda i moderació de l’acte a càrrec de la Sra. Maria Cinta Pastor Redondo, ex vicedegana del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers  Tècnics Industrials de Barcelona i membre del Grup d’Expertes Feministes de la Comissió de Dones i d’Igualtat de la Intercol·legial.

 

18:30 h Ponències

  • "La learnability,  la metacompetència clau per adaptarnos al futur": Sra.  Alicia Linares Roger, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya Cofundadora de Monday Happy Monday i Professora associada de la Universitat de Barcelona.
  • "Com atendre les necessitats d’habitatge i com treballar per la millora de la salut dels edificis i de les persones": Sra. Joana Amat Amigó,  vicepresidenta de Amat Immobiliaris i vocal de la Junta del Col·legi d’administradors de finques de Barcelona i Lleida

18:15h Cloenda a càrrec de la Sra. Núria Carrerapresidenta de la Comissió de Dones i Igualtat Intercol·legial i vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial


Modalitat: Híbrida (assistència presencial i online)


Data de publicació: 19/4/2022