Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com L’INFORMATIU RTVE - J. GAMERO, V. PEDAGOGIA I ESCOLA: ´CAL FER DEURES DURANT L’ESTIU?´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Televisió

L’INFORMATIU RTVE - J. GAMERO, V. PEDAGOGIA I ESCOLA: "CAL FER DEURES DURANT L’ESTIU?"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > L’INFORMATIU RTVE - J. GAMERO, V. PEDAGOGIA I ESCOLA: "CAL FER DEURES DURANT L’ESTIU?"

L’INFORMATIU RTVE - 01/08/2022

CAL FER DEURES DURANT L’ESTIU?

Joan Gamero, vocal de Pedagogia i Escola i director de l’Escola l’Oreig de Pallejà.

"No s’hauria de carregar els nens i nenes amb deures d’estiu. Cada nen/a és un món i té necessitats diferents. Descartaria la funcionalitat del quadern convencional, tot i que hi ha activitats que les podrien fer tots i totes, com els llibres de lectura en català, castellà i anglès i realitzar activitats amb família, ja que les experiències ensenyen més que qualsevol escola, i el millor per aprendre és encarar-se a situacions i reptes motivadors".

"Si posem deures de matemàtiques i resulta que hi han 10 exercicis del mateix tipus, el missatge que estic enviant a l’alumne, és un missatge de càstig. No és el mateix posar un problema que posar una situació".

"Caldria limitar el temps que els nens i nenes passen davant les pantalles, i crear temps de qualitat amb la família i les amistats".

PODEU VEURE EL REPORTATGE A RTVE.ES (a partir del minut 9:25)

Data de publicació: 1/8/2022