Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING PROFESSIONAL DE BIZBARCELONA 2022 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING PROFESSIONAL DE BIZBARCELONA 2022

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING PROFESSIONAL DE BIZBARCELONA 2022

  • Àngels Roger, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa, present en el Networking Professional i inauguració del BizBarcelona 2022.
  • Enguany, s’han organitzat més de 800 entrevistes en 4 hores.

Avui, 9 de novembre de 2022, el COPEC ha estat present en l’estand de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, dins del marc del saló BizBarcelona, per participar en l’activitat de Networking Professional.

Representants per Àngels Roger, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa, hem acollit als nostres col·legiats/des i empreses que formen part de la Borsa de Treball del COPEC que han participat en l’activitat amb l’objectiu d’establir contactes interprofessionals significatius.

Amb una acollida de més 800 entrevistes al llarg del matí, procedents de les més de 100 corporacions professionals i més de 200.000 col·legiats i col·legiades de tots els sectors professionals que formen part de La Intercol·legial, us hi esperem l’any vinent per continuar fomentant l’àmbit laboral de qualitat, l’ocupació i l’emprenedoria.

Us animem a visitar la Borsa de Treball del COPEC.


Benvolguda, benvolgut,

Em plau comunicar-te que des del COPEC, a través de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya de la que formem part, estarem una any més al Saló BizBarcelona que tindrà lloc els dies 9, i 10 de novembre al recinte Montjuïc de Barcelona. En aquest marc es portarà a terme el Networking Professional, un punt de trobada entre professionals col·legiats/des i organitzacions de tots els sectors.

És per això que contactem amb tu, col·legiat/da, per convidar-te al Saló Biz Barcelona i/o a participar al Networking Professional.  Una oportunitat per presentar-te com a professional i entrar en contacte amb organitzacions que formen part de la Borsa de Treball del COPEC.

El Networking Professional de la Intercol·legial, es farà el dia 9/11/2022 de 10h a 14h, dins del saló BizBarcelona.

Si t’agradaria participar, envia un correu a copec.secretaria@pedagogs.cat abans del 31/10/2022 i ens dius: (una o les dues)

  • Vull participar al NETWORKING del 9 DE NOVEMBRE
  • Vull visitar el SALÓ BIZ BARCELONA

Espero tenir el plaer de saludar-te al BizBarcelona.

Rep una cordial salutació,

--

Àngels Roger Tomàs

Vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya


Data de publicació: 26/10/2022

_________________________

Data de publicació: 9/11/2022