Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com GRUP DE RECERCA D’ALTES CAPACITATS I ATENCIÓ A LA DIVERSITAT - NOVA ETAPA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Altes capacitats i Atenció a la diversitat

GRUP DE RECERCA D’ALTES CAPACITATS I ATENCIÓ A LA DIVERSITAT - NOVA ETAPA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > GRUP DE RECERCA D’ALTES CAPACITATS I ATENCIÓ A LA DIVERSITAT - NOVA ETAPA

Benvolgudes i benvolguts,

M’adreço a vosaltres per a animar-vos a participar al GRUP DE RECERCA D’ALTES CAPACITATS I DIVERSITAT, un grup que té com a finalitat fer recerca, donar visibilitat i generar coneixement sobre l’àmbit de les altes capacitats i sobre diversitat en general.

Des de la seva creació ara fa ja 8 anys, el GRAC ha estat treballant aquestes últims mesos sobre diverses píndoles amb temàtica diversa: creativitat, alta sensibilitat, la psicopedagogia i pedagogia al servei de l’aula, TDAH i funcions executives, trastorn de l’aprenentatge no verbal (TANV).

Encara estem treballant en aquestes píndoles però tenim previst treballar en nous projectes durant aquest període 2022-23 i 2023-24 i que començarem a definir en la propera reunió.

És per això que et convido a què, si l’àmbit de LES ALTES CAPACITATS I LA DIVERSITAT és del teu interès, t’incorporis al GRAC i formis part d’aquest grup de recerca.

Les reunions que fem al GRAC són telemàtiques, mensuals, i programades els dijous a les 20h. La primera reunió serà el proper dijous dia 27 d’octubre.


Rep una cordial salutació


Mónica Fernández
Coordinadora
Grup de Recerca d’Altes Capacitats i Diversitat

Data de publicació: 20/10/2022