Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC, PRESENT EN LA 15ª EDICIÓ DELS PREMIS EDUCAWEB | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

EL COPEC, PRESENT EN LA 15ª EDICIÓ DELS PREMIS EDUCAWEB

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL COPEC, PRESENT EN LA 15ª EDICIÓ DELS PREMIS EDUCAWEB

Ahir, 1 de desembre, va tenir lloc la 15a Edició dels Premis Educaweb d’Orientació Acadèmia i Professional, premis en els que el COPEC n’és entitat patrocinadora, i en el que Joan Gamero, vocal de Pedagogia i Escola, va seguir l’esdeveniment que es va retransmetre íntegrament per streaming, en representació del COPEC.

Els premis Educaweb van nèixer l’any 2008, amb motius del 10è aniversari d’Educaweb, amb l’objectiu de premiar els millors projectes d’orientació acadèmica i professional i per donar visibilitat al treball realitzat pels i les professionals de l’orientació. 

Els guanyadors i guanyadores d’enguany, han estat els següents:
  • El nou Premi IMPLIKA-Educaweb de la categoria Centres de Formació Professional, l’ha obtingut el programa Orienta en FP: Mirant al Futur, del Centre Integrat de Formació Professional Politècnic de Cartagena.
  • El Premi Dualiza-Educaweb 2022 de la categoria de Professionals s’ha entregat a Núria Salán Ballesteros, pel projecte L’enginy (in)visible.
  • El Premi Educaweb de la categoria Empreses l’ha guanyat Un repte per la ciència, de la Fundació SENER
  • En la categoria Institucions, el guanyador ha estat neoSKILLS RV. Simulador de realitat virtual per al diagnòstic i el desenvolupament de soft skills, un projecte d’orientació basat en realitat virtual de neoCK.
  • La Menció internacional Ciutat Orientadora l’ha guanyada Bolonya, Itàlia, i la Menció Enric Renau i Permanyer per a la investigació social aplicada a l’educació, la formació i el treball s’ha atorgat a Iniciativa Barcelona Open Data.
Des del COPEC volem felicitar i donar la nostra enhorabona a tots i totes les guardonades, i també, volem felicitar a EDUCAWEB per les 15 edicions dels seus premis, una cita anual de referència pels professionals del sector. 

EL COPEC, ENTITAT PATROCINADORA DELS PREMIS D’EDUCAWEB.

Enguany, els Premis Educaweb arriben a la seva quinzena edició. La finalitat d’aquests premis, edició rere edició, ha estat i és reconèixer, donar visibilitat i promoure les iniciatives d’orientació dutes a terme i projectades en l’àmbit Estatal.

Uns premis per reconèixer la feina que fan els i les professionals de l’orientació, els centres educatius i de formació, així com les institucions i les empreses, per promoure l’orientació com a bé públic d’accés universal.

En aquest certamen hi poden participar orientadors i orientadores, docents, tutors i tutores, tècnics i tècniques d’inserció laboral, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica interessada en l’orientació acadèmica o professional. No s’hi podran presentar el personal laboral i els estudiants en pràctiques d’Educaweb. Tampoc podran concursar al certamen els patrocinadors de l’edició en curs.

Dia/Dies: Termini de lliurament 15 de setembre de 2022


Data de publucació: 01/06/2022

_____________________________

Data de publicació: 2/12/2022