Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2023 - PEDAGOGIA I CULTURA EN LA LLUITA CONTRA LES DISCRIMINACIONS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2023 - PEDAGOGIA I CULTURA EN LA LLUITA CONTRA LES DISCRIMINACIONS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2023 - PEDAGOGIA I CULTURA EN LA LLUITA CONTRA LES DISCRIMINACIONS

  • El Grau de Pedagogia de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona ha organitzat, un any més, les Converses Pedagògiques 2023, destinades a la "Pedagogia i Cultura en la Lluita Contra les Discriminacions".
  • Susagna Riera, membre de la Comissió de Deontologia, donà la benvinguda a les Converses d’enguany conjuntament amb Montserrat Vilà, Degana de la Facultat d’Educació i Psicologia i Edgar Iglesias, Coordinador del Grau de Pedagogia.
  • COPEC Girona és entitat col·laboradora de de les Converses Pedagògiques amb la Fundació Ser.Gi i l’Associació Cultural La Volta 
S’han inaugurat avui 22/2/23, amb la benvinguda de Susagna Riera, de la Comissió de Deontologia del COPEC, de Montserrat Vilà, Degana de la Facultat d’educació i Psicologia i Edgar Iglesias, Coordinador del Grau de Pedagogia. 

En la seva intervenció SUSAGNA RIERA ha destacat que:
"... estem molt contents de participar un any més en les Converses, ho fem des del seu inici, el curs 2006-2007, i totes les temàtiques tractades són vitals en l’exercici professional del pedagog/pedagoga. La temàtica d’enguany ens interpel·la i des de la pedagogia, i especialment els/les pedagogs i pedagogues, hem de lluitar contra les desigualtats i les discriminacions. Pensem que hem de trobar estratègies que permetin identificar les situacions de discriminació siguin per gènere, procedència, cultura, situació socioeconòmica, diversitat funcional... , arribant a tothom - siguin de l’edat que siguin- i centrar-nos en la promoció de les seves capacitats i potencialitats."

Ha seguit les conferències "Drets humans, drets culturals", a càrrec de Gemma Carbó, Directora del Museu Vida Rural-Fundació Carulla i Presidenta de l’Associació ConArte Internacional i "Les Arts com a Facilitadores de l’Esccolta i el Diàleg amb les Persones i Comunitats per Sacsejar-nos i Qüestionar-nos", a càrrec d’Ester Bonal, Coordinadora de Projectes de la Fundació l’ARC.

El segon dia compta amb la Taula Rodona "El Potencial Transformador del Teatre" a càrrec de Jordi Pérez, Director d’Escena Dramaturg i Professor d’Arts Escèniques, i Gemma Canadell i Natàlia Carpintero, Mmembres de l’Associació Kilalia de Teatre i Art Social, i el taller "Espais Púb(l)ics a càrrec d’Ingrid Riera i Maria Soler, Cofundadores del Col·lectiu artístic de La Noia del Monyo.

Consulta el PROGRAMA COMPLET.



Data de publicació: 22/2/2023